Şota'nın Trabzonspor'a En Güzel Hediyesi: Anthony Nwakaeme

28.03.2022 - 15:02 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 15:10

Trabzonspor'un şampiyonluk yürüyüşünde en önemli mimarlarından birisi Anthony Nwakaeme'nin bordo-mavililere transferinde Şota Arveladze etkili oldu. Detaylar haberimizde...

Şota'nın Trabzonspor'a En Güzel Hediyesi: Anthony Nwakaeme

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki 3 hafta sahadan kazanarak ayrıldığı takdirde hiçbir sonuca bakmaksının şampiyonluk ipini göğüsleyecek olan Trabzonspor'da ön plana çıkan futbolculardan birisi de Anthony Nwakaeme oldu.

2018-2019 sezonu yaz transfer döneminde 1.1  milyon Euro bonservis ücreti karşılığında İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımından Trabzonspor'un yolunu tutan Nwakaeme Fırtına'da sergilediği performansla göz doldurdu.

83 gole katkı sundu

Bordo-mavili formayla görev aldığı 137 maçta 44 gol ile 39 asist yapan Nijeryalı yıldız 83 gole katkı sağladı. Bu sezon ise 33 yaşındaki sol kanat 28 maçta 12 gol ile 10 asist kaydetti. Trabzonspor'da sergilediği performansla yeni sözleşmeyi de kapan Anthony Nwakaeme'nin Karadeniz Fırtınası'na gelirken süreçte etkili olan isim herkesi şaşırttı.

Nwakaeme'ye referans oldu

Şu anda Hull City'de görev alan Trabzonspor'da hem teknik direktör hem de futbolcu olarak görev alan Şota Arveladze Nwakaeme'nin transferinde etkili oldu. Maccabi Tel Aviv'de çalıştığı dönemden Anthony Nwakaeme'yi tanıyan Şota, yıldız futbolcunun transferine onay vermiş ve ön ayak olmuştu.

İlgini Çekebilir
Anthony Nwakaeme isyanı! Ülkesinde olay oldu
Habere Git

Paşa'ya Babel ve Isaksson'u getirmişti

Kasımpaşa'da çalıştığı dönemde İstanbul ekibine Andreas Isaksson ve Ryan Babel'i kazandıran Gürcü teknik adamın Hull City'de yapacağı transferler merak konusu.

Senin için hazırladığımız haberler