Fenerbahçe'de Şok Gelişme! Sözleşmesini Uzatmadı, Kadro Dışı Kalabilir

18.01.2023 - 16:42 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 16:57

Son dakika | Fenerbahçe'de sözleşme uzatma teklifini reddeden Miha Zajc için kadro dışı bırakma konusu gündeme geldi. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Şok Gelişme! Sözleşmesini Uzatmadı, Kadro Dışı Kalabilir

Salim MANAV - AJANSSPOR

Jorge Jesus yönetiminde oynadığı futbolla dikkat çeken Fenerbahçe, iç transferde harekete geçti. Sarı-Lacivertli takım, sözleşmesi bu sezon bitecek olan futbolcularla masaya oturarak uzatma tekliflerinde bulundu.

Zajc Fenerbahçe'yi reddetti

Geçtiğimiz sezon Miguel Crespo ile orta sahanın değişmez isimlerinden biri olan Miha Zajc, bu sezon beklediği kadar forma şansı bulamadı. Jorge Jesus'un kadroda çok fazla tercih etmediği Sloven futbolcu, Fenerbahçe yönetiminin kendisine yaptığı kontrat uzatma teklifini reddetti.

Kadro dışı kalabilir

Kendisiyle masaya oturan Ali Koç yönetiminin yaptığı uzatma teklifini geri çeviren Miha Zajc'ın takımdaki geleceği merak konusu oldu. 28 yaşındaki futbolcunun kadro dışı bırakılması gündemde bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer teklifi! Fiorentina talip
Habere Git

Kontratı sezon sonunda bitiyor!

Miha Zajc'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bu sezonun sonunda bitiyor. Haziran ayının sonunda kulüp ile bağını kesecek olan Zajc, Sarı-Lacivertliler ile nikah tazelemezse boşa çıkacak. Tecrübeli orta saha ile ilgilenen kulüpler arasında İtalya Serie A ekipleri bulunuyor.

Geçen sezon da Mesut ile Ozan kadro dışı kalmıştı

Fenerbahçe'de geçen sezon iki futbolcu kadro dışı bırakılmıştı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Watford'tan geri çağırılan Ozan Tufan ve takımın yıldızı Mesut Özil, sürpriz bir kararla kadro dışı bırakıldı. İkilinin takımdan ayrı tutulmasının sebebi olarak teknik direktör İsmail Kartal ile girdikleri tartışma olarak gösterildi.

Mesut Başakşehir'e, Ozan Hull City'e gitti

Kadro dışı bırakılmalarının ardından takımdaki gelecekleri belirsizleşen iki yıldız da Fenerbahçe'ye veda etmek zorunda kaldı. Uzun süre çalışmalarına bireysel şekilde devam eden Mesut Özil, Medipol Başakşehir'e imza attı. Ozan Tufan ise Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'nin yolunu tuttu.

İlgini Çekebilir
Jesus gözden çıkardı, takımdan ayrılıyor!
Habere Git

Zajc'ın bu sezonki performansı

Miha Zajc, bu sezon Fenerbahçe formasını beklediği kadar giyemedi. Jorge Jesus tarafından 16 resmi müsabakada görev verilen Sloven orta saha 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

"Neden oynamadığımı ben de bilmiyorum"

Ligin ilk yarısında, Dünya Kupası arası öncesi RTV SLO'ya konuşan Miha Zajc, yeteri kadar forma şansı bulamadığı konusunda şunları söylemişti: "Neden oynamadığımı ben de bilmiyorum. Bu konu hakkında bir fikrim yok. Önceki dönemde düzenli olarak 11'de yer alıyordum. Umarım milli aradan sonra bu durum değişir"

Senin için hazırladığımız haberler