Fenerbahçe'de Valencia, Kayserispor Maçından Sonra Açıklama Yaptı

04.03.2023 - 21:28 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 21:38

Süper Lig'de Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanında 2-1 kazandı. Takımının ilk golünü atan Enner Valencia, maçın ardından açıklama yaptı. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Valencia, Kayserispor Maçından Sonra Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı-Lacviertliler, zorlu mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. Maçın ardından gol sevinci yaşayan Enner Valencia açıklamalarda bulundu.

"Biz üzerimize düşeni yapıp kazanmayı başardık"

Enner Valencia, "3 puanla ayrıldığımız için mutluyum. Zor bir rakibe karşı oynadık ama biz üzerimize düşeni yapıp kazanmayı başardık" ifadelerini kullandı.

"Umarım gol atmaya devam ederim"

Attığı goller hakkında konuşan Valencia, "Umarım daha da fazla çağırırsınız beni gol atmaya devam ederim ve röportaj yapmaya devam ederiz. Önemli olan kazanmamız" dedi.

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu: "Maçtan önce Arda ile konuşmuştuk..."
Habere Git

"Taraftarımız yanımızda yoktu"

Ekvadorlu yıldız, "Taraftarımız yanımızda yoktu, bu galibiyeti onlara armağan ediyorum. Biliyorum yanımızda olmayı çok istiyorlardı" şeklinde konuştu.

"Sevilla maçına hazırlanacağız"

Avrupa maçı hakkında ise Valencia, "Lig maçımızı geride bıraktık ve Sevilla maçına hazırlanacağız. İspanyol takımlar topla çok iyi oynuyorlar. Biz de evimize avantajlı skorla dönmek istiyoruz" dedi.

"Ben de kalmak istiyorum"

Sözleşmesi hakkında açıklama yapan Valencia şunları kaydetti: "Ben de kalmak istiyorum. Burada mutluyum, bu kulübü seviyorum. Anlaşma sağlamamıza bağlı ama umarım burada kalırım"

Senin için hazırladığımız haberler