Kayserispor'la sözleşmesini feshetmişti... İşte Kemen'in yeni takımı

26.12.2023 - 21:56 | Son Güncellenme: 26.12.2023 - 22:04

Süper Lig ekibi Kayserispor ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Olivier Kemen, İstanbul temsilcisi Rams Başakşehir ile anlaşma sağladı. Detaylar.

Kayserispor'la sözleşmesini feshetmişti... İşte Kemen'in yeni takımı

Kış transfer dönemi yaklaşırken kulüpler çalışmalarına hız verdi. Bu sezon beklentilerin altında kalan Rams Başakşehir, orta sahaya önemli bir takviyede bulundu.

Kemen, Başakşehir ile imzaladı!

Kayserispor TV'nin haberine göre Başakşehir, Kamerunlu orta saha Olivier Kemen ile anlaşma sağladı. 27 yaşındaki futbolcu, İstanbul ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayserispor'dan ayrıldı

2021 yılında Kayserispor formasıyla Süper Lig'e gelen Kemen, geçtiğimiz günlerde Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrıldığı iddia edildi. İddiaya göre Kemen'in menajerlik şirketi, oyuncunun Kayserispor'daki alacaklarına karşılık sözleşmeyi tek taraflı feshetti.

İlgini Çekebilir
Süper Lig ekibinde şok! Sözleşmesini tek taraflı feshetti
Habere Git

13 maçta forma giydi

Kayserispor 2021-22 sezonun başında Fransa 3. Lig kulübü Chamois Niortais'ten transfer ettiği Olivier Kemen, bu sezon sarı kırmızılı formayla 13 karşılaşmada forma giyip 2 gol kaydetti. Güncel pisaya değeri 2.4 milyon Euro olan 27 yaşındaki orta saha, Kamerun Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası geniş kadrosuna davet edilmişti.  

Senin için hazırladığımız haberler