Victor Lindelöf'ü Fenerbahçe'ye önerdiler

01.01.2024 - 11:22 | Son Güncellenme: 01.01.2024 - 11:31

Devre arasında kadrosuna bir savunma oyuncusuna kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'ye sürpriz bir transfer önerisi geldi. Detaylar haberimizde...

Victor Lindelöf'ü Fenerbahçe'ye önerdiler

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonluk hasretine bu sezon son vermek isteyen Fenerbahçe, Ocak ayında takımdaki eksik ve verim alınamayan bölgelere transfer yaparak kadrosunu güçlendirecek.

Sürpriz teklif

Bu doğrultuda savunmaya bir takviye yapması beklenen sarı lacivertliler sürpriz bir teklifle karşı karşıya kaldı.
 

Menajarler, Victor Lindelöf'ü önerdi

Akşam'da yer alan habere göre; menajerler, Manchester United'ın 29 yaşındaki İsveçli stoperi Victor Lindelöf'ü Fenerbahçe'ye teklif etti.

ManU ile sözleşmesini uzatmadı

Lindelöf, sezon sonunda kontratı sona erecek olmasına karşın İngiliz kulübü ile sözleşme uzatmamıştı. İsveçli savunma oyuncusu için Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın görüşü alındıktan sonra hamle yapılması planlanıyor. İsmail Kartal onay verirse İsveçli stoper için Manchester United'ın kapısı çalınacak.

Piyasa değeri 18 milyon Euro

29 yaşında ve 1.87 boyundaki Victor Lindelöf'ün Manchester United ile olan sözleşmesi 2024 yılının Haziran ayında sona eriyor. Yıldız futbolcunun 18 milyon Euro civarında piyasa değeri bulunuyor. İsveçli oyuncu çok daha uygun bir maliyetle çubuklu formayı giyebilir.

35 milyon Euro'ya transfer olmuştu

Bu sezon M. United ile 18 resmi maça çıkan tecrübeli oyuncu, 2017 yılında Benfica'dan Manchester United'a 35 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler