Sözleşmeyi yaptı, puanı tek başına kaptı!

07.03.2021 - 21:21 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 21:34

Süper Lig haberleri… Demir Grup Sivasspor’da Galatasaray maçı öncesi sözleşmesi uzatılan Ali Şaşal Vural 5 kritik kurtarışıyla karşılaşmaya damga vurdu. Özellikle son dakikalarda yaşanan karambollerde sarı kırmızılı futbolculara geçit vermeyen file bekçisi, attığı imzanın moralini performansına da yansıttı. İşte detaylar…

Sözleşmeyi yaptı, puanı tek başına kaptı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor 2-2 berabere kaldı. Sarı kırmızılılara bu puan kaybıyla şampiyonluk yolunda ağır darbe vuran isimlerin başında ise Ali Şaşal Vural vardı.

Galatasaray maçı öncesi açıklandı

30 yaşındaki kaleci 5 kurtarışla bu sezon en fazla kurtarış yaptığı Süper Lig maçını oynadı. Ali’nin başarılı performansı akıllara bu sabah açıklanan bir haberi getirdi. Kırmızı beyazlılar, kalecisinin sözleşmesini tam da Galatasaray maçı öncesi uzatmıştı.

90+7'de Belhanda'ya "dur" dedi

Akan oyunda yalnızca Falcao’nun ilk golüne engel olamayan Ali Şaşal, diğer golü ise penaltı vuruşundan kalesinde gördü. Buna karşılık özellikle son dakikalarda yaşanan büyük karambollerde kurtarışlarıyla Galatasaraylı futbolculara gol izni vermedi. Özellikle 90+7’de Belhanda’nın vuruşunu uçarak çıkaran tecrübeli kaleci büyük alkış aldı.  

Sivasspor'a Eskişehirspor'dan gelmişti

Sivasspor’dan yapılan açıklamaya göre Ali Şaşal’ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi Mayıs 2024’e kadar uzatıldı. Yiğidolar’a 2016 yılında Eskişehirspor’dan transfer olan file bekçisi, kırmızı beyazlı kulüpte 52 maça çıktı. Vural, Sivasspor kariyerinde 3 kez sarı kartla cezalandırılırken, toplamda 4 bin 574 dakika kırmızı beyazlı formayı giydi.

Samassa'yı kulübeye mahkum etti

Ali Şaşal Vural, yakaladığı yüksek form grafiğiyle sezona birinci kaleci olarak başlayan Samassa'yı kulübeye mahkum ederken, Galatasaray karşısındaki bu performansıyla yöneticilerin kendisiyle sözleşme uzatma kararının da tam isabet olduğunu ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler