Spalletti’den Antalya teşekkürü

10.12.2022 - 16:06 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 16:17

Sezonun ikinci yarısına Antalya’da hazırlanan Napoli’nin teknik direktörü Luciano Spalletti, organizasyonu düzenleyen Ali Şafak Öztürk’e teşekkür ederek çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Spalletti’den Antalya teşekkürü

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor, Başakşehir, Trabzonspor, Napoli, Crystal Palace ve Hull City’nin katılımıyla düzenlenen Regnum Winter Football Series’te sona gelindi. Yarın oynanacak Napoli - Crystal Palace maçı öncesinde İtalyan ekibin Teknik Direktörü Luciano Spalletti, gazetecilerin karşısına geçerken, organizasyon hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Spalletti'den Antalyaspor yorumu

İlk hazırlık maçlarını Antalyaspor ile yapan Napoli’de Teknik Direktör Spalletti, önemli bir test karşılaşması yaptıklarını ifade etti. 

"Crystal Palace maçı çekişmeli geçecek"

Karşılaşacakları Crystal Palace’ın da iyi bir takım olduğunu belirten Spalletti, “Bu maç çekişmeli geçecek. İngilizlerin önemli bir kadrosu var" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Jesus’un Fenerbahçe’si Spaletti’nin Napoli’si gibi!
Habere Git

"En iyi çalışmaya olanak sağladılar"

Spaletti, Antalya deneyimi için şöyle konuştu: "Günümü ölçmenin tek bir yolunu biliyorum, o da yaptığım işin kalitesine göre değerlendirmek. Burada yani Regnum Carya’da mümkün olan en iyi şekilde çalışmamıza izin verdiler.”

"Ali Şafak Öztürk evini açtı"

Organizasyonu yapan Antalyaspor’un eski başkanı ve aynı zamanda Bodrumspor’un sahibi olan Ali Şafak Öztürk’e teşekkür eden Spalletti, “Ali Şafak Öztürk evini açtı ve ihtiyacımız olan her şeyi bize sağladı. Onunla futbol hakkında konuşmak büyük bir zevkti. Bize gösterdiği tüm sevgiye karşılık vermek için onu Maradona Stadyumu'nda ağırlamaktan mutluluk duyarız" diye belirtti.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiler

Ali Şafak Öztürk, geçtiğimiz gün yaptığı sosyal medya paylaşımında organizasyonun başarılı şekilde yapıldığını, ilk kez Serie A ve Premier Lig ekiplerinin Türkiye’de kamp yaptığına dikkat çekmişti. 

İlgini Çekebilir
Napoli, Antalya'da kazanmaya devam ediyor!
Habere Git

Öztürk: Büyük mutluluk duyuyoruz

Öztürk, şunları söylemişti: "Bu sezon performansı ile dünyanın en formda takımı olan Napoli ve İngiltere'nin en köklü takımlarından olan Crystal Palace’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ayrıca değerli Acun Ilıcalı ile birlikte taraftarı olduğumuz ve bayrağımızı İngiltere'de gururla dalgalandıran Hull City hazırlık kampını da gerçekleştirmekten büyük keyif aldık. Büyük emekler verdiğimiz ve çok sevdiğimiz Antalyaspor’umuzun ve Antalya halkının da bu organizasyonun bir parçası olmasını özellikle hayal etmiştik ve istemiştik. Ne mutlu ki keyifli bir maçla bunu da gerçekleştirdik. Bu tarz organizasyonların Antalyamız ve ülkemize sağladığı fayda bilincinin tüm bölgede artmasını ve devamının gelmesini diliyor, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Turnuvanın maçları

Regnum Winter Football Series’te oynanan maçlar ve alınan sonuçlar şöyle...

Başakşehir 1 - 1 Hull City
Hull City 1 - 1 Trabzonspor
Crystal Palace 2-2 Trabzonspor 
Antalyaspor 2 - 3 Napoli


Napoli – Crystal Palace karşılaşması yarın saat 18.00'de yapılacak. 

Senin için hazırladığımız haberler