Statta kritik zirve! Galatasaray yönetimi toplandı...

05.10.2020 - 14:33 | Son Güncellenme: 05.10.2020 - 14:37

Galatasaray’da başkan ve kurmayları şu an Türk Telekom Stadı’nda toplantı gerçekleştiriyor. Toplantının gündeminde neler var? Transfer için nasıl bir plan söz konusu?

Statta kritik zirve! Galatasaray yönetimi toplandı...

Burhan Can TERZİ- AJANSSPOR ÖZEL

1-0'lık Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası Galatasaray Kulübü’nde olağanüstü hal ilan edilirken, transfer döneminin son gününde başkan Mustafa Cengiz kurmaylarını stada çağırdı. Toplantının gündeminde neler var? İşte detaylar...

Belhanda'nın Nice satışı gerçekleşecek mi?

Galatasaray'da Mustafa Cengiz ile ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay, şu an bir yandan idari menajer Şükrü Hanedar’dan gelecek haberleri bekliyor bir yandan da başta Belhanda’nın Nice satılıp satılmaması konusunda istişare yapıyor. 

Ahmet Çalık ve Sekidika...

Galatasaray, Ahmet Çalık ile Jesse Sekidika’nın da Konyaspor’a transferleri için de prosedürleri tamamlamaya çalışıyor.

Seri ve Onyekuru için son çaba

İdari menajer Şükrü Hanedar Jean Michael Seri ve Henry Onyekuru için kulüpleriyle son defa temasa geçti. Yönetim, Hanedar’a tam yetki verirken Fulham ve Monaco yetkililerini ikna etme çabaları sürüyor.

Taraftarlara transfer müjdesi vermek istiyorlar

Başkan, Albayrak ve Günay, bu transfer hamleleriyle taraftara müjde vermek istiyor. Galatasaray milli maçlar sebebiyle verilen aradan sonra 5. haftada 19 Ekim Pazartesi günü evinde Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. 

Senin için hazırladığımız haberler