Metro: Last Light Complate Edition ücretsiz olacak!

18.05.2023 - 16:58 | Son Güncellenme: 18.05.2023 - 17:51

Gerilim konusunu baz alan Metro: Last Light Complate Edition, Steam platformunda ücretsiz olacak!

Metro: Last Light Complate Edition ücretsiz olacak!

Metro: Last Light Complate Edition, Steam platformunda ücretsiz olacak!

İlk defa çıkış yaptıktan sonra oyunseverlerin büyük ilgisini toplayan Metro oyun serisinin ilk oyunu Metro 2033, Steam platformunda belli bir süre içerisinde ücretsiz olmuştu.

Aradan geçen yıllar ardından Metro oyun serisi, tekrardan yeni bir ücretsiz oyun duyurması ile gündemimize oturuyor. En son duyurulara bakılırsa Metro: Last Light Complate Edition, belirli bir süreliğine ücretsiz olarak oyunseverlere takdim edilecek.

Metro: Last Light Complate Edition, ne zaman ücretsiz olacak?

Metro: Last Light Complate Edition 18 ila 25 Mayıs aralığında ücretsiz olacak.

Karanlık, gerilim ve hayatta kalma oyun türlerini sevenler için bir fırsat oluşturacak olan bu haber, oyunun resmi sosyal medya mecralarında 16 Mayıs Salı gününün akşam vakitlerinde tüm oyunseverlere duyuruldu. Duyurulana göre Metro: Last Light'ın 10.yıl dönümünü kutlamak amacı ile Steam platformunda ücretsiz olarak verilecek.

Metro: Last Light Complate Edition, ne zaman Steam platformunda olacak?

18 Mayıs Perşembe gününde ücretsiz olarak verileceği açıklanan Metro: Last Light, 25 Mayıs Perşembe günü son bulacak. Bu fırsatı kaçırmayın derim. Şu an oyun Steam platformunda satışta değil. Bu olayın yarın (19 Mayıs Cuma) itibari ile düzelmesini bekliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler