A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un, Deniz Undav'ı kadroya çağırmaması şaşırttı

20.03.2022 - 10:17 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 10:23

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Portekiz ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz'un bazı oyuncu tercihleri şaşırttı. İşte detaylar...

A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un, Deniz Undav'ı kadroya çağırmaması şaşırttı

Katar 2022 yolunda Portekiz ile çok kritik bir maça çıkacak olan A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz'un bir kararı tartışma yarattı. Özellikle Portekiz karşısında gol bölgesinde kimin oynayacağı sorusu merak konusu olurken Kuntz'un Belçika'da harikalar yaratan Deniz Undav'ı kadroya davet etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Kuntz, Deniz Undav'ı kadroya çağırmadı

Özellikle Portekiz karşısında gol bölgesinde kimin oynayacağı sorusu merak konusu olurken Kuntz'un Belçika'da harikalar yaratan Deniz Undav'ı kadroya davet etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

31 maçta 25 gol attı

Akşam'da yer alan göre; Ligde çıktığı 31 maçta 25 gol atarak Belçika'yı sallayan ve takımı Union SG'nin 2. sıradaki Club Brugge'ün önünde 8 puan farkla şampiyonluğa koşmasındaki aslan payının sahibi olan Deniz Undav; Burak Yılmaz, Enes Ünal, Umut Bozok ve Serdar Dursun'dan oluşan 4'lü forvet hattında kendisine yer bulamadı.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım kadrosu açıklandı.. Sürpriz isimler
Habere Git

Stefan Kuntz: "Deniz Undav konusu zorladı"

Aday kadroyu açıklanmasının ardından TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Kuntz, "Enes Ünal'dan başlayalım, herhalde onunla ilgili çok tartışmaya gerek yok. La Liga'da gol krallığı listesinde üst sıralarda olan bir isim. Deniz Undav ve Umut Bozok konusu biraz zorladı. Seçimi Umut'tan yana kullandık. İkisi de golcü oyuncular. Umut Süper Lig'de gol krallığında ikinci sırada. Umut, burada Süper Lig'de oynayan bir isim. Deniz Undav'a kapılarımız kapalı değil. İlerleyen dönemde aramızda olabilir." sözleriyle kararının sebebini açıkladı.

Gelecek sezon Premier Lig'de oynayacak

Bu sezon Belçika'da tüm kulvarlarda 33 maça çıkan Undav, 26 gol ve 10 asiste imza atarken; devre arası İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion'a sezon sonu gitmek kaydıyla 7 milyon euroya transfer oldu. Yeni takımıyla 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Deniz Undav, sezonu Belçika ekibinde kiralık olarak tamamlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler