Stoke City'den Ndiaye açıklaması: 'Geri dönüp...'

16.07.2019 - 11:06 | Son Güncellenme: 16.07.2019 - 14:06

Stoke City'den Ndiaye açıklaması: 'Geri dönüp...'

Fenerbahçe, Garry Rodrigues'in transferinin ardından rotayı Galatasaray'ın bir başka eski yıldızı Badou Ndiaye'ye çevirmişti. Oyuncunun bonservisine sahip olan Stoke City kulübünden Senegalli yıldızın geleceğine dair önemli bir açıklama geldi. 

Ocak 2018'de 14 milyon sterlin bonservis ücretiyle Stoke City'nin yolunu tutan Ndiaye, geçen sezon kiralık olarak Galatasaray forması giymişti. Bu sezon ise Fenerbahçe, Senegalli orta sahanın transferi için devrede. Stoke City cephesi oyuncuyu takımda tutmak istiyor. 

Nathan Jones, Ndiaye'yi takımda istiyor!

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İngiliz ekibinin teknik direktörü Nathan Jones, "Badou'nun motive bir şekilde geri dönüp oynamak istemesi bizi sevindirir. Onunla görüştüm. İyi bir karaktere sahip. Şu anda Afrika Uluslar Kupası'da. Bu durum zor çünkü sezon öncesi kampın büyük bölümünü kaçıracak. Onun geri dönüp Stoke City adına fantastik bir performans sergilemesi hoşumuza gider. Onun hedefleri olduğunu anlıyoruz ama bizim de var. Bir çözüm bulunabilir. O fantastik bir futbolcu" ifadelerini kullandı. 

Badou Ndiaye'nin adı bu transfer döneminde Sevilla ve Everton ile de anılmıştı. 

Senegal ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden 28 yaşındaki oyuncu, salı günü Tunus'a karşı mücadele edecek. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler