Stuttgart üzüntülü: "Durduramadık..."

01.04.2019 - 19:12 | Son Güncellenme: 01.04.2019 - 19:15

Milli futbolcu Ozan Kabak’ın da formasını terlettiği Almanya Ligi takımlarından Stuttgart’ın teknik direktörü Markus Weinzierl deplasmanda Eintracht Frankfurt’a 3-0 kaybettikleri maçın ardından konuştu. Markus Weinzierl, rakiplerini tebrik etti ve kalan maçlara konsantre olacaklarını ifade etti. Andreas Beck de üzgün olduklarını dile getirdi.

Weinzierl: “Biz savaşmaya devam edeceğiz”

Markus Weinzierl yaptığı açıklamada, ”Rakibimizi elde ettiği galibiyet için tebrik ediyoruz. Maçın ilk yarısında iyi bir performans sergiledik ve ilk yarıda rakibi kalemizden uzak tuttuk. Yediğimiz gole kadar iyiydik. Daha sonra geriye düştük ve Frankfurt oyuna hakim olmaya başladı. Bu yenilgi bizim için çok acı. Kalan 7 maçımız var. Biz savaşmaya devam edeceğiz. Amacımız son ana kadar mücadele etmek ve kendi kaderimizi belirlemek” diye konuştu.

Beck: ”Frankfurt’u durduramadık”

Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve kariyerini Stuttgart’ta sürdüren Andreas Beck ise, ”Frankfurt’u durdurmak konusunda sıkıntı yaşadık. Onlara gol fırsatı vermememiz gerekiyordu. İlk yarıda iyi bir iş çıkardık. Yediğimiz golden sonra ise Frankfurt kendi oyununu oynama şansı yakaladı” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler