Sultanlar Ligi'nde flaş gelişme! Çukurova haklarını devretti, işte ligin yeni takımı...

03.04.2024 - 11:49 | Son Güncellenme: 03.04.2024 - 11:56

2020 yılında kurulan ve 2022'den itibaren Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Çukurova Belediyespor, Sultanlar Ligi’ndeki tüm haklarını devretti. İşte Sultanlar Ligi'nin yeni takımı...

Sultanlar Ligi'nde flaş gelişme! Çukurova haklarını devretti, işte ligin yeni takımı...

AJANSSPOR - HABER

Vodafone Sultar Ligi'nde normal sezonu küme düşme hattının bir sıra üstünde tamamlayan Adana temsilcisi Çukurova Belediyespor, Sultanlar Ligi’ndeki tüm haklarını Ankara temsilcisi Zeren Spor’a devretti.

Zeren Spor, Sultanlar Lig'nde mücadele edecek

Voleiybolunsesi'nin habirine göre; PTT Spor ve Karayolları’nın Sultanlar Ligi’ne veda etmesinin ardından Çukurova Belediyespor ile karşılıklı anlaşılarak devrin gerçekleşmesiyle birlikte önümüzdeki sezon için ligin tek Ankara temsilcisi Zeren Spor oldu.

Grubunu lider bitirdi, finale kalamadı

KFC Kadınlar 1. Ligi B Grubu’nda normal sezonu 21 maçta 20 galibiyet ve 1 mağlubiyet sonucu elde ettiği 59 puanla lider tamamlayıp yarı finale yükselen Zeren Spor, yarı finalde oynadığı 3 maçın 2’sini kazanarak grubunda 3. olup finale çıkamamıştı.

Transfer çalışmaları başladı

İddialı bir kadro kurup ligde kalıcı olmak için kolları sıvayan Başkent ekibinin, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında anlaşma sağladığı isimleri önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler