Marius Sumudica Galatasaraylı yıldız için kararını verdi!

08.09.2023 - 00:47 | Son Güncellenme: 08.09.2023 - 01:07

Gaziantep FK'nın yeni teknik direktörü Marius Sumudica, Galatasaray'dan kiralık olarak takımın kalesini koruyan Batuhan Şen hakkında kararını verdi.

Marius Sumudica Galatasaraylı yıldız için kararını verdi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'e 4 hafta sonunda puan alamadan başlayan Gaziantep FK, teknik direktör Erdal Güneş ile yollarını ayırıp yerine daha önce de takımı çalıştıran Marius Sumudica'yı getirdi. Rumen teknik direktörün gelir gelmez takımdan bir isime eksi not verdi.

Galatasaray'dan kiralanan yıldızı beğenmedi

Gaziantep basınından Telgraf'ın haberine göre Marius Sumudica, Galatasaray'dan kiralık olarak takımın kalesini koruyan 24 yaşındaki file bekçisi Batuhan Şen'i takımında istemediğini ve yabancı bir kaleci transfer edeceği iddia edildi.

Tribünler ıslıkladı

Gaziantep FK'daki performansı ile eleştiri oklarının hedefi olan Batuhan Şen, Süper Lig'in 4. haftasında Kırmızı-Siyahli ekibin Galatasaray'a evinde 3-0 mağlup olduğu maçta taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı.

İlgini Çekebilir
Anlaşma duyuruldu! Sumudica Gaziantep'te
Habere Git

4 maçta 10 gol yedi

Süper Lig'in ilk 4 haftasında da Gaziantep FK'nın kalesinde maça ilk 11 başlayan Batuhan Şen tam 10 gol yiyerek kötü bir istatistik yakaladı.

Galatasaray, Günay Güvenç'i aldı Batuhan'ı verdi

Yaz aylarında kadrosunda Gaziantep FK'dan kaleci Günay Güvenç'i katan Galatasaray bu anlaşma çerçevesinde ödediği bpnservisin yanı sıra Batuhan Şen'i de Gaziantep FK'ya kiralamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler