Sumudica: "Maç 9-2 bitebilirdi..."

15.09.2019 - 01:17 | Son Güncellenme: 15.09.2019 - 01:17

Süper Lig'in 4. haftasında Gazişehir Gaziantep, konuk ettiği Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından beIN Sports'a konuşan teknik direktör Sumudica'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Dürüst olmak gerekirse; 3 stoperle çıktık ve bu taktik tuttu. Geldiğimden beri 3 stoperle oynamak istiyorduk. Bugün Beşiktaş'tan daha iyi oynadık. 7 puana ulaştık. Çok mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Benim mesajımı iyi almışlar. Hafta boyunca iyi çalıştık. 3 puan aldık. 3 büyük puanı aldık. Büyük takıma karşı galibiyet aldık. O yüzden öyle diyorum. Taraftarlarımıza hediye ediyorum.

Bir mesaj verme hakkını kendimde görüyorum. Gaziantep artık iyi bir takım oldu. Bundan sonra taraftarlarımızla birlikte olmalıyız. Takımı kucaklamalılar. Hep beraber güzel sonuçlar alacağız.

"Maç 9-2 bitebilirdi"

Her geçen gün daha iyiye gideceğiz. Fenerbahçe maçı hazırlık maçı gibi oldu. Fenerbahçe maçından sonra  7 oyuncu katıldı aramıza. Beşiktaş'ın 10 kişi kalması sorun değil biz onları zor durumda bıraktık onun için 10 kişi kaldılar. Çift forvet oynayan takımlarından biri biziz. Biz baskı yaptık onlara. Bizim baskımızdan dolayı zor durumda kaldılar ve kırmızı kart gördüler. Bugün maç 9-2 bitebilirdi. Bugün çok fırsatı harcadık. İlk yarı da 5-6 tane çok net pozisyonlarımız vardı, direkten dönen toplarımız vardı. Dürüstçe söyleyebilirim Gazişehir taktiksel olarak kazandı maçı.

Senin için hazırladığımız haberler