Sumudica, 'Mourinho gelse bir şey yapamaz' demişti! Uygun cevap

19.03.2021 - 23:16 | Son Güncellenme: 19.03.2021 - 23:28

Marius Sumudica sonrası göreve gelen ve geçtiğimiz hafta ilk maçında Çaykur Rizespor'u galibiyete taşıyan Bülent Uygun, Galatasaray'ı da es geçmedi.

Sumudica, 'Mourinho gelse bir şey yapamaz' demişti! Uygun cevap

AJANSSPOR- HABER

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 19'uncu haftasında deplasmanda öne geçtiği karşılaşmada Yeni Malatyaspor'a mağlup  olduktan sonra teknik direktör Stjepan Tomas ile yollar ayırıp Marius Sumudica ile anlaşmaya vardı.

Sumudica'nın online taktik verdiği Çaykur Rizespor, önce Gaziantep FK'yı 3-0 yendi daha sonra Başakşehir deplasmanından 1-1'lik skorla puan çıkarmayı başardı. Romen teknik adam, takımının başında çıktığı ilk karşılaşma olan Fenerbahçe maçını 1-0 kaybetti.

Bunun ardından ardı ardına başarısız sonuçlar geldi. Sumudica ile Rizespor şu sonuçları aldı:

Çaykur Rizespor-Kasımpaşa 1-1

Alanyaspor-Çaykur Rizespor 2-1

Çaykur Rizespor- Erzurumspor 0-2

Ankaragücü -Çaykur Rizespor 1-1

Çaykur Rizespor - Sivasspor  0-0

Kayserispor- Çaykur Rizespor 2-1

"Mourinho gelse bir şey yapamaz Rize'de"

Sivasspor ile 0-0 berabere kalınan maç sonrası Sumudica, takım oyuncularından şikayet ederek "Bugün gol  atacak kaliteye sahip değillerdi. Elimden gelen bu, yapacak başka bir şey yok. Oyuncularıma bir soru yöneltmek istiyorum. İsmail Kartal kötü hoca, Ünal Karaman kötü hoca, Tomas hoca kötü hoca, Sumudica kötü hoca. Gelen bütün hocalar mı Rize'ye kötü hoca. Yarın Mourinho gelse bir şey yapamaz Rize'de" açıklamasını yapmıştı. Kayserispor'a kaybedilen karşılaşma sonra Sumudica ile yollar ayrıldı.

Mourinho değil Bülent Uygun

Sumudica ile yolların ayrılmasından sonra Çaykur Rizespor'da teknik direktörlüğe Bülent uygun getirildi. Uygun, takımının başında ilk çıktığı maçta Hatayspor karşısında 1-0 galip gelmeyi başardı.

Bülent Uygun, ikinci sınavına şampiyonluk kovalayan Galatasaray karşısında deplasmanda çıktı. Maç sonunda gülen 4-3'lük skorla Karadeniz ekibi oldu. Sumudica'nın "Morinho gelse bir şey yapamaz" dediği Çaykur Rizespor Bülent Uygun yönetiminde iki maçta 6 puan topladı.

Uygun hafta içi Çay Tv'ye yaptığı konuşmada, Çaykur Rizespor'un hedefinin Şampiyonlar Ligi'ne katılma olması gerektiğini belirterek eski teknik direktör Sumudica hakkında artık konuşmak istemediğini söylemişti.

Senin için hazırladığımız haberler