Yeni Malatyaspor, Mehdi Zeffane ile sözleşme imzaladı

14.01.2022 - 14:11 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 14:34

Devre arası transferinin hızlı takımlarından Yeni Malatyaspor, 5. takviyesini yaptı. Sarı kırmızılar Mehdi Zeffane ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Yeni Malatyaspor, Mehdi Zeffane ile sözleşme imzaladı

Süper Lig'de 15 puanla son sırada yer alan sarı kırmızılılar transferde atağa geçerek, Crotone'den Godfred Donsah, Başakşehir'den Azubuike Okechukwu, Gaziantep FK'dan Kenan Özer ve Nouha Dicko'yu kadrosuna katmıştı.

1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık imza

Yeni Malatyaspor 5. transferini ise Cezayir Milli Takımının 29 yaşındaki sağ beki Mehdi Zeffane ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalayarak yaptı.

Rusya ekibi Krylya Sovetov Samara'dan bedelsiz olarak transfer edilen Zeffane bu sezon 15 karşılaşmada forma giydi. 29 yaşındaki sağ bek Cezayir Milli Takmı formasını ise 19 kez terletti.

İlgini Çekebilir
Sumudica, 4 sürpriz ismi açıkladı! Transfere doymuyor...
Habere Git

Sumudica'yı sevindiren transfer

Yeni Malatyaspor'un Rumen teknik direktör Marius Sumudica ligin ilk yarısında sıklıkla kadrosunun yetersiz olmasından şikayet ederken, alınan kötü sonuçları buna bağlamıştı. Sarı kırmızılarda yapılan 5 transfer 50 yaşındaki teknik adamı sevindirdi.

"Ağlıyormuş gibi olmayayım..."

Sumudica ligin 19. haftasında alınan Fenerbahçe yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, "Zor bir maçtı. Güçlü bir takıma karşı oynadık, bizden daha iyilerdi. Biz de elimizden gelenin en iyisini denedik. Onlar bizden bir gün daha fazla dinlendi. Sürekli 11-12 oyuncuyla oynadığınız zaman o takımın toparlanması zor oluyor. Daha fazla konuşmak istemiyorum, ağlıyormuş gibi olmayayım. Bizim takımımız bu. Oyuncularla konuşuyorum ama maalesef seviye şimdilik böyle. Takımımız Fenerbahçe ile karşılaştırılamaz." demişti.

Senin için hazırladığımız haberler