Marcelo, Beşiktaş'la Görüşüyor İddiası | Transfer Haberleri

17.11.2022 - 09:05 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 09:13

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ın, Yunanistan Ligi'nde Olympiakos forması giyen ve kadro dışı kalan Marcelo ile görüştüğü iddia edildi. Detaylar.

Marcelo, Beşiktaş'la Görüşüyor İddiası | Transfer Haberleri

Real Madrid ile olan sözleşmesi sona eren ve sezon başında Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos'a transfer olan Marcelo, kadro kışı kaldı. Bilindiği üzere, yeni sezon öncesi Fenerbahçe'nin de Marcelo ile ilgilendiği iddia edilmişti. Brezilyalı sol bekin ismi şimdilerde ise Beşiktaş ile anılıyor. Detaylar...

Kadro dışı kaldı, takım arıyor

Sabah'ta yer alan habere göre; Real Madrid'den efsane olarak ayrılan Marcelo, Olympiakos'a imza attı ancak Yunan ekibinde büyük hayal kırıklığı yaşadı. Brezilyalı sol bek iki lig, üç Avrupa Kupası maçında toplamda 121 dakika forma giydi. 30 dakika sahada kaldığı Lamia maçından sonra da kadro dışı kaldı.

Beşiktaş'la görüşüyor iddiası

İspanyol Don Balon dergisi Marcelo'nun Olympiakos'ta mutsuz olduğunu, Atina'da beklediği rekabetçi ortamı bulamadığı için ayrılmak istediği haberini yaptı.

İlgini Çekebilir
Fırtına yıldız oyuncu için harekete geçti! Teklifi kabul etmedi...
Habere Git

Ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor

Haberde Marcelo'nun menajerinin Beşiktaş'la görüştüğü iddiası gündeme geldi. Şu ana kadar bu iddiayı doğrulayacak ya da aksini ortaya çıkaracak bir gelişme olmasa da sambacının ocak ayında komşudan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu sezonki performansı

Yunan kulübüyle bu sezon 5 maçta sahaya çıkan ve 121 dakika süre alan 34 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler