Beşiktaş, eski Trabzonsporlu Sörloth için nabız yokluyor

05.04.2022 - 19:30 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 19:38

Süper Lig'de bir zamanlar Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth için Beşiktaş, transfer yoklaması yapıyor. Real Sociedad’ta kiralık olarak forma giyen oyuncuya talip oldular. İşte detaylar...

Beşiktaş, eski Trabzonsporlu Sörloth için nabız yokluyor

AJANSSPOR HABER

Bir zamanlar Süper Lig ekibi Trabzonspor'da forma giyen ve ardından Bundesliga ekibi Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth için Beşiktaş transfer yoklaması yaptı. La Liga ekibi  Real Sociedad’ta kiralık olarak forma giyen oyuncuyu Türkiye'ye tekrardan getirmeye çalışacaklar. İşte detaylar...

Sezon sonu takımına geri dönecek

Bonservisi Leipzig'te bulunan Norveçli golcü, sezonu, Real Sociedad'ta kiralık olarak geçiriyor. İspanyol ekibinin 17 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmak istemediği ifade iddia ediliyor.

Beşiktaş, talip oldu

TRT Spor'un haberine göre Sportif direktör Ceyhun Kazancı, bir dönem Trabzonspor'da oynayan Alexander Sörloth'a Beşiktaş forması giydirmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş, Bundesliga ekibinin bonservisiyle göndermek istediği 26 yaşındaki futbolcu için tüm şartları zorlayacak. Yönetimin önceliği Sörloth’u kiralamak.

La Liga'da eski performansını arttı

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunu, 24 kez fileleri havalandırarak gol kralı olarak tamamlayan Trabzonspor'un Norveçli oyuncusu Alexander Sörloth, İspanya La Liga'da sadece 1 gol atabildi. La Liga'da Real Sociedad formasıyla 24 maçta 1 gol atan Sörloth, Avrupa Ligi'nde ise 7 maçta 2 gol ve 1 asist katkısı sağladı. İspanya Kral Kupasında 4 maça çıkan Norveçli oyuncu 2 gol atabildi.

Senin için hazırladığımız haberler