Süper Lig ekibinden Yasin Öztekin hamlesi!

11.11.2017 - 08:41 | Son Güncellenme: 11.11.2017 - 08:41

Süper Lig ekibinden Yasin Öztekin hamlesi!

Süper Lig takımları takviye için kolları sıvadı. Anadolu takımları devre arası transfer döneminin başlamasına az bir süre kala takımlarını güçlendirmek için görüşmelere şimdiden başladı. 

Antalya'dan Casillas bombası

Sezon başında dünyaca ünlü file bekçisi Casillas’ı almak için büyük uğraş veren Antalyaspor, mevcut kalecileri Boffin ve Ferhat’ın performanslarından hiç memnun değil.
Kadrosunda Nasri, Menez, Eto’o, Maicon, Vainquer gibi dünyaca ünlü yıldızlar bulunan Kırmızı-Beyazlılar’ın ocakta Casillas’ı renklerine bağlamak adına bir kez daha nabız yoklayacağı öğrenildi.
Porto’nun Devler Ligi’nde gruptan çıkamaması durumunda transferin gerçekleşme ihtimali yükselecek.

Göztepe'den Yasin harekatı

Teknik Direktör Tamer Tuna’nın Beşiktaş maçı sonrası, “devre arasında mutlaka takviye yapacağız” açıklamasının ardından Sarı- Kırmızılılar’ın Galatasaraylı kanat oyuncusu Yasin Öztekin’le ilgilendiği belirtildi.
Bu sezon Tudor’un fazla şans vermediği futbolcu için nabız yoklayan Göztepe’nin devre arasında transferi bitirmeye kararlı olduğu vurgulandı. Teknik heyetin, Yasin’in menaceri Ahmet Bulut’la da sık sık fikir alışverişinde bulunduğu gelen haberler arasında.

Konyaspor'da Aatıf sesleri

Fenerbahçe’de bir türlü aradığı ortamı bulamayan ve yeteri kadar süre alamayan Aatif Chahechouhe’nun peşine, Konyaspor düştü.
Geçen sezon geldiği Sarı-Lacivertliler’de Dick Advocaat’ın ardından bu sezon da Aykut Kocaman’ın fazla forma şansı vermediği Aatif’ı Konya’nın, devre arasında kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi. Kanarya ile sözleşmesi 2019’da sona erecek Faslı yıldız için Yeşil-Beyazlılar’ın kiralık formülünü devreye sokacağı bildirildi.
Kulüplerin anlaşması halinde daha fazla oynayacağı Konya’ya gitmeye sıcak bakan tecrübeli futbolcunun da, “Siz Fenerbahçe ile anlaşın, benden yana sıkıntı olmaz” dediği öğrenildi.

Malatya Batdal'ı istedi

Erol Bulut yönetiminde çıkışa geçen Yeni Malatyaspor, transferde düğmeye bastı. Takıma özellikle kaliteli bir santrfor kazandırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, sezon başı da istediği Mehmet Batdal için görüşmelere başladı.

Başakşehir’de bu sezon Adebayor ve Mevlüt Erdinç’in gölgesinde kalan 32 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar kiralık olarak Yeni Malatyaspor forması giymesi gündemde. Son kararı Abdullah Avcı’nın vereceği gelen haberler arasında. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler