Süper Lig ekipleri Sinan Gümüş transferi için devrede! Son talibi...

14.07.2021 - 11:07 | Son Güncellenme: 14.07.2021 - 11:10

Fenerbahçe forması giyen Sinan Gümüş'ün transferi için Süper Lig ekipleri devrede. Sinan Gümüş gelecek sezon hangi takımda oynayacak? Gelişmeler...

Süper Lig ekipleri Sinan Gümüş transferi için devrede! Son talibi...

AJANSSPOR-HABER 

Bir taraftan transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, diğer taraftan da kadrodaki bazı oyuncularla vedalaşıyor. Son olarak Gökhan Gönül ile yollarını ayıran sarı-lacivertli takımda Sinan Gümüş'e de Süper Lig'den talip çıktı. Detaylar haberde... 

Göztepe, Sinan Gümüş'ü transfer etmek istiyor

Fanatik'ye yer alan habere göre; Fenerbahçe'de geçen sezon sakatlıklardan dolayı düzenli forma şansı bulmakta zorlanan Sinan Gümüş için Süper Lig ekipleri sıraya girdi. Son olarak Göztepe, Sinan Gümüş için nabız yoklayacak.

Beklentilerin altında kaldı

Sinan Gümüş, geçen sezon transfer olduğu Fenerbahçe ’de beklentilerin uzağında kalmıştı. Yeni Malatyaspor ve Kayserispor'un da listesinde yer alan futbolcu için İzmir ekibinin Fenerbahçe ile kısa süre içinde görüşme yapması bekleniyor. 

Geçen sezon Sinan Gümüş kaç gol attı? 

Sinan Gümüş, geçen sezon Fenerbahçe'de Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası dahil olmak üzere toplam 20 maçta 662 dakika süre aldı ve 3 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. 

Sözleşme durumu ve güncel piyasa değeri

Futbolcu daha önce Antalyaspor, Genoa, Galatasaray ve Stuttgart formaları giymişti. Sinan Gümüş'ün Fenerbahçe ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Futbolcunun güncel piyasa değeri ise 1.1 milyon Euro olarak gösteriliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler