Süper Lig'de Kenan Karaman savaşı...Trabzon'un ardından...

04.04.2021 - 08:56 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 10:32

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de bir yandan da gelecek sezonun planlamasına başlandı. Sarı lacivertliler listesine Trabzonspor'un da gündemine aldığı milli futbolcu Kenan Karaman'ı ekledi. İşte Fenerbahçe - Kenan Karaman transferinde son durum. Detaylar haberimizde...

Süper Lig'de Kenan Karaman savaşı...Trabzon'un ardından...

Transferin gözde ismi Kenan Karaman'a Trabzonspor'un ardından bir talip daha çıktı. Karaman'ı Fenerbahçe de transfer listesine ekledi. Sarı lacivertlilerde Kenan Karaman'ın transfer sürecini Emre Belözoğlu yürütüyor.

Fotomaç'ın haberine göre Emre Belözoğlu'nun teklif yaptığı milli futbolcunun taliplileri oldukça fazla. Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da gündeminde olan 27 yaşındaki forvetle İtalyan ekipleri Genoa ve Sampdoria da ciddi şekilde ilgileniyor. 

7 gol attı

Belözoğlu'nun gelecek sezon mutlaka takımda görmek istediği golcü oyuncu için tüm şartları zorlayacağı öğrenildi. Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi bitecek olan Karaman, Bundesliga 2'de bu sezon 7 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler