Süper Lig'de kombine bilmecesi!

17.08.2020 - 10:33 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 10:36

Süper Lig'de 2020-21 sezonu için kombine kart satışları başladı mı? Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı konuyla ilgili görüşlerini aktardı...

Süper Lig'de kombine bilmecesi!

Süper Lig'de 2020-21 sezonunun başlamasına bir aydan kısa bir süre kala seyirci belirsizliği sürüyor. 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle dünya genelinde birçok maç seyircisiz bir şekilde oynandı. Bazı ülkeler kısıtlı sayıda seyirci alımına olumlu yaklaştı. Süper Lig'de ise henüz net bir karar alınmış değil. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu konudaki sessizliğini koruyor.

Başta Fenerbahçe olmak üzere birkaç kulüp, seyirci olmasa da kombine kart satmak istiyor.

Konuyla ilgili Hürriyet gazetesine açıklamalarda bulunan Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, "Süper Lig'deki birçok kulüp pandemi süreci net olarak sonlanmadan kombine satışlarını başlatmamaktan yana tarafımıza görüş bildirdi. 4 büyüklerden Beşiktaş da bu kulüpler içerisinde yer alıyor. Yeni sezon kombinesini başlatmak isteyen kulüplerle görüşmelerimiz oldu. Taraftarları mağdur etmemek adına Passolig olarak bizim birtakım çekincelerimiz var. Bunları da kulüplere ilettik. Son kararı kulüplerimiz verecektir" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de yeni sezon 11 Eylül 2020 tarihinde başlayacak. Geçen sezonun son 8 haftasını seyircisiz oynayan kulüpler bu sezona da benzer bir şekilde başlayabilir. 

Senin için hazırladığımız haberler