Süper Lig'den 7 kulüp PFDK'ye sevk edildi! Feyyaz Uçar...

30.01.2024 - 23:35 | Son Güncellenme: 30.01.2024 - 23:38

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Sivasspor'a mağlup oldukları maçın ardından hakemlere yönelik yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

Süper Lig'den 7 kulüp PFDK'ye sevk edildi! Feyyaz Uçar...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

7 Süper Lig ekibi disipline verildi

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında oynanan maçlardaki çeşitli ihlallerden dolayı Yukatel Adana Demirspor, TÜMOSAN Konyaspor, EMS Yapı Sivasspor, Beşiktaş, MKE Ankaragücü, Yılport Samsunspor ve Trabzonspor'u disipline verdi.

Feyyaz Uçar, PFDK'ye sevk edildi

Murat Sancak, disipline gönderildi

Yukatel Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise "talimatlara aykırı hareketi", "hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti" maddeleri nedeniyle disipline gönderildi.

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle kurula gönderilen isimler arasında yer aldı.

Trabzonspor'da 3 antrenör disipline sevk edildi

Trabzonspor'un antrenörleri Egemen Korkmaz, Mustafa Sarp ve Haluk Güngör de talimatlara aykırı hareketlerinden dolayı disipline sevk edildi.

Bu arada Mondihome Kayserispor görevlisi Muammer Kaya'nın da sportmenliğe aykırı hareketinden dolayı PFDK'ye sevki kararlaştırıldı.

Senin için hazırladığımız haberler