Süper Lig'den Fenerbahçe'ye stoper!

25.04.2020 - 09:50 | Son Güncellenme: 25.04.2020 - 09:57

Süper Lig'den Fenerbahçe'ye stoper!

Bir yandan sezonu en iyi şekilde bitirip Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek isteyen Fenerbahçe, bir yandan ise yeni sezonun kadrosunun hazırlıklarını yapıyor.

Özellikle yıllarıdr yaşadığı stoper sorununu gideremeyen Fenerbahçe'de öncelik iyi ir savunma oyuncusunu kadrosuna katmak.

Öncelik savunma

Teknik direktör arayışlarını da sürdüren sarı-lacivertlilerde Fanatik'in haberine göre; sol bek için gündeme Alanyaspor’dan Fabrice N’Sakala ile Başakşehir’den Gael Clichy gelmişti. Stoper konusunda da birçok ismin listeye girdiği Fenerbahçe’de son adayın, Göztepe’de oynayan Titi olduğu ifade edildi.

İki yıllık sözleşme

Süper Lig'de daha önce Kaısmpaşa ve Bursaspor gibi takımlarda da oynayan 32 yaşındaki stoper, özellikle bu sezon Göztepe'nin en güvendiği isimlerin başında yer alıyordu. Güçlüğü fiziğiyle dikkat çeken futbolcuyla Fenerbahçe'nin iki yıllık bir sözleşme yapması bekleniyor.

Titi kimdir?

12 Mart 1988 doğumlu futbolcu Titi, ülkesi Brezilya'da sırasıyla Internacional, Nautico, Vasco da Gama ve Bahia takımlarının formalarını giydi. 2015 yaz transfer sezonunda Bahia'da Kasımpaşa'ya bedelsiz olarak gelen Titi, 2017'de Bursaspor'a bedelsiz olarak gitti. 32 yaşındaki savunmacı son olarak 2018 yılında 500 bin € bedelle Göztepe'nin yolunu tuttu.

Senin için hazırladığımız haberler