Süper Lig'den teklif! Mame Thiam için girişimler başladı...

02.07.2021 - 11:21 | Son Güncellenme: 02.07.2021 - 15:37

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Fenerbahçe'den Mame Thiam'ı transfer etmek istiyor. Akdeniz ekibi girişimlere başladı. İşte detaylar...

Süper Lig'den teklif! Mame Thiam için girişimler başladı...

Koray GEÇGEL-AJANSSPOR

Transferde vites yükselten Spor Toto Süper Lig ekibi Antalyaspor, hücum bölgesi için de yoğun bir çalışma sürdürüyor. Middlesbrough'dan Britt Assombalonga'yı bitirmeye çalışan Akdeniz ekibi, Fenerbahçe forması giyen Mame Thiam'ın transferi için de uğraş veriyor. Detaylar haberde...

Thiam da Antalyaspor'un listesinde

Erkan Eyibil, Doğukan Nelik, Ersin Zehir, Sherel Floranus ve Diogo Sousa'yı kadrosuna katan kırmızı-beyazlılar, Bryan Dabo'nun transferini de bitirme aşamasına getirirken, hücum bölgesi için de yoğun mesai harcıyor.

Championship takımlarından Middlesbrough'da forma giyen Britt Assombalonga'nın transferi için çaba harcayan Akrep, Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Mame Thiam'ı da listesine ekledi.

Karar aşamasında 

28 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'nin kapısı çalınırken, sarı-lacivertli kulübün ve Thiam'ın vereceği karar bekleniyor. Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmayan golcü futbolcu için karar aşamasında olunduğu da gelen haberler arasında yer aldı.

34 maçta 8 gol 

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 30, Türkiye Kupası'nda da 4 maça çıkan Thiam, takımı adına 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Toplamda 12 gole katkı koyan başarılı futbolcu, Kasımpaşa ve Fenerbahçe formasıyla Süper Lig kariyerinde ise 55 maçta 17 gol ve 8 asist ile takımına fayda sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler