Süper Lig'in gözdesi Firmino'dan son karar!

17.01.2024 - 19:21 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 19:35

Süper Lig kulüpleri ile adı anılan Roberto Firmino'nun Al Ahli'den ayrılarak transfer olacağı iddia edilmişti. Brezilyalı forvet geleceği hakkında karar verdi.

Süper Lig'in gözdesi Firmino'dan son karar!

Yaz transfer döneminde Premier Lig ekibi Liverpool'dan ayrılan Roberto Firmino, Trendyol Süper Lig devleri ile anıldı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi kulüplerin transfer listesine eklediği yıldız futbolcu Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu.

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Ahli ile anlaşma sağlayan Roberto Firmino'nun takımdan ayrılmak istediği iddia edilmişti. Bu iddia üzerine Brezilyalı yıldız Süper Lig kulüplerinin tekrar radarına girdi. Futbolcunun geleceği hakkında kararını verdiği belirtildi.

Al Ahli'de yoluna devam edecek

Fabrizio Romano'nun haberine göre Roberto Firmino'nun Al Ahli'den ayrılma niyeti yok. 32 yaşındaki oyuncunun ara transfer döneminde Suudi Arabistan'dan ayrılmak istemediği ve bu konuda kararlı olduğu kaydedildi.

Al Ahli ile 3 yıllık kontratı var

Sezon başında Liverpool'dan bedelsiz olarak Al Ahli'ye transfer olan Roberto Firmino, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan yıldız oyuncu bu sezon 19 maçta görev aldı.

19 maçta 3 gol, 3 asist

Çıktığı 19 maçta 1160 dakika süre alan Roberto Firmino, 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler