Mario Balotelli pişman oldu! Murat Sancak'a mesaj / Transfer haberi

25.11.2022 - 12:06 | Son Güncellenme: 25.11.2022 - 12:11

Sion, 'Süper Mario' lakaplı Mario Balotelli ile olan sözleşmesini feshetmek istiyor. Balotteli, Murat Sancak'ı arayarak Adana Demirspor'a dönmek istediğini söyledi.

Mario Balotelli pişman oldu! Murat Sancak'a mesaj / Transfer haberi

AJANSSPOR HABER

Adana Demirspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve İsviçre'nin Sion takımına giden Mario Balotelli için işler iyi gitmiyor. 9 maçta 5 gol atmasına karşı Balotelli, Sion'da istenmeyen isim haline geldi. 

Sözleşmesi fesh edilecek mi?

Sezon başında Sion'a transfer olmak için büyük çaba harcayan Balotelli'nin başı gece hayatı ve tribünlere yaptığı hareketler nedeniyle tehlikede. İdidaya göre İsviçre takımı Balotelli’nin sözleşmesini feshetmek için girişimlere başladı. 

Murat Sancak'a mesaj

Adana Demirspor'dan ayrıldığı için pişman olan Balotelli'nin başkan Murat Sancak'a takıma dönmek için mesaj gönderdiği belirtiliyor. Dyzuba ile yollarını ayıran Adana Demirspor'un ise forvet arayışı sürüyor. 

İlgini Çekebilir
Hulk, Süper Lig'e geliyor!
Habere Git

Murat Sancak sıcak bakmıyor

Alınan bilgilere göre Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli'nin dönüşüne sıcak bakmıyor. Adana ekibinin gündeminde Hulk ve Luis Suarez gibi dünyaca ünlü isimler bulunuyor.

Adana Demirspor formasıyla 19 gol

Adana Demirspor formasıyla adeta küllerinden doğan Mario Balotelli, geçen sezon tüm kulvarlarda 33 maça çıkmış ve 19 gol, 6 asistle oynamıştı.

2 milyon 620 bin Euro'ya transfer oldu

Yıldız futbolcu sezon başında Adana Demirspor'dan ayrılmak istemiş, Sion'a gitmek için her türlü yolu denemişti. Adana ekibi, 2 milyon 620 bin euro karşılığında oyuncunun transferine izin vermişti.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Balotelli'den İsviçre Futbol Federasyonu'na ve taraftara olay gönderme!
Habere Git

"Böyle giderse sezonu bitiremez"

Balotelli'nin maçlar devam ederken Lozan'da sarhoş görüntülenmesi Sion'da kriz çıkarmıştı. İsviçreli yorumcu Georges Bregy, İtalyan yıldız hakkında "Balotelli kafasında bir şeyleri değiştirmeli. Elbette takıma ve lige alışması için birkaç maça ihtiyacı var ama benim büyük soru işaretlerim var. Böyle giderse muhtemelen sezonu Sion’da bitiremez” diye konuşmuştu.

"Bu ligde oynatmaktan gurur duymuyorum"

32 yaşındaki santrfor, Basel karşılaşmasında yerdiği kaldığı pozisyona tapki gösteren rakip taraftarlara orta parmağını gösterdi. İsviçre Futbol Federasyonu'ndan 1 maç ceza alan İtalyan yıldız, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapkmıştı: ''Benim gibi oyuncular, adaletsizliğin, yolsuzluğun ve iş görmezliğin olduğu böyle bir ligde oynamaktan gurur duymuyor. Bütün dünya bu ligin nasıl utanç verici davrandığını görmeli'' ifadesine yer verdi."

Sancak kapıyı yine de açık bırakıyor

İtalyan yıldızı şu an için düşünmeyen Murat Sancak, sezon başında takımdan ayrılan eski oyuncusu Mario Balotelli'yle ekim ayında görüntülü bir görüşme yaptığını açıklamıştı. Sancak,  "Balotelli ile bir gün yollarımız kesişebilir. Hayat bu... Hala görüşüyoruz, Adana Demirspor'u takip ediyor" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler