Al Khaleej, Fenerbahçe'den Joao Pedro'yu Transfer Etmek İstiyor

09.07.2023 - 09:36 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 09:44

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Joao Pedro'yu Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Khaleej transfer etmek istediği iddia edildi. Detalyar...

Al Khaleej, Fenerbahçe'den Joao Pedro'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Transfer sezonu devam ederken Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Joao Pedro'ya Suudi Arabistan ekibi Al Khaleej'in teklif sunduğu iddia edildi. İtalyan oyuncuya resmi teklifin henüz ulaşmadığı da ifade edildi. Detaylar...

Joao Pedro'ya talip oldular

Suudi Arabistan basınından Alkass'ta yer alan habere göre; Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Khaleej, Joao Pedro'ya talip oldu. Teklifin kısa süre içinde Sarı-Lacivertli ekibe ulaşacağı da iddia edildi.

Fenerbahçe ile Al Khaleej görüşüyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Suudi Arabistan kulübünün Joao Pedro'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesinde kalan yılları kulüpte geçirmesi için sarı-lacivertli ekip ile görüştüğü kaydedildi. Öte yandan yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Rusya'da ilk antrenmanını yaptı! Ferdi Kadıoğlu...
Habere Git

Pedro'nun sözleşmesi 2025 yılında bitecek

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile yarıştığı Pedro transferinde sezon başında İtalyan ekibi Cagliari'den transfer edilmiş ve 2025 yılına kadar Sarı-Lacivertli ekibe imza atmıştı.

Joao Pedro'nun istatistikleri

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra sakatlık yaşayan ve daha sonra takıma dönen Pedro, Sarı-Lacivertli forma ise 28 karşılaşmada forma giydi. Brezilyalı asıllı İtalyan oyuncu 5 gol atma başarısı gösterirken 1 asist yapmayı şansı elde etti.

Galatasaray'da istemişti

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Pedro, Galatasaray ile görüşmelerinden anlaşma sağlamış daha sonra transferin tamamlanmasını beklerken Fenerbahçe devreye girerek oyuncuya sözleşme imzalatmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler