Beşiktaşlı Josef de Souza, Suudi Arabis'tan'ın Arjantin'i Yenmesi Üzerine Paylaşım Yaptı

22.11.2022 - 16:08 | Son Güncellenme: 22.11.2022 - 16:19

2022 Dünya Kupası'nda Suudi Arabistan, Arjantin'i 2-1 yendi. Sürpriz sonucun ardından bir dönem Al Ahli'de oynayan Beşiktaşlı Josef de Souza paylaşım yaptı.

Beşiktaşlı Josef de Souza, Suudi Arabis'tan'ın Arjantin'i Yenmesi Üzerine Paylaşım Yaptı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın tecrübeli orta sahası Josef de Souza, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Suudi Arabistan'ın Arjantin'i 2-1 yendiği maçın ardından paylaşımda bulundu.

2018 yılında Fenerbahçe'den Al Ahli'ye transfer olan ve 2 yıl Suudi Arabistan Ligi'nde forma giyen Josef de Souza, Suudi Arabistan'ın sürpriz galibiyetini kutladı. 33 yaşındaki Brezilyalı, bu sonuca şaşıranlar için de imalı ifadeler kullandı.

"Uzmanlar bu konuyu nasıl açıklıyorsunuz?"

Josef de Souza, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma şu notu ekledi: "Suudi Arabistan'da futbol yok mu? Uzmanlar bu konuyu nasıl açıklıyorsunuz?"

Fenerbahçe'den 12 milyon Euro'ya transfer oldu

Ağustos 2018'de 12 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'den Al Ahli'ye transfer olan Josef de Souza, Suudi ekip ile 2 sezonda 41 karşılaşmaya çıktı. Brezilyalı orta saha, bu maçlarda 1 kez gol sevinci yaşarken, 6 defa takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

İlgini Çekebilir
Dünya şokta! Suudiler, Arjantin'i ağlatıyor
Habere Git

Eylül 2020'de tekrar Türkiye'ye dönen deneyimli futbolcu, bu kez Beşiktaş'a imza attı. Siyah-Beyazlılar'a bedelsiz olarak gelen Josef, bu sezon 8 Süper Lig maçında görev aldı. Henüz gol katkısı sunamayan orta saha oyucusu, 1 asist kaydetti. Josef de Souza, 2 maçta sarı kart görürken, Ankaragücü ile oynanan maçın sonunda sahaya giren rakip takım taraftarına yaptığı müdahale sonucunda direkt kırmızı kart görmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler