Suyu ısınıyor... Jorge Jesus yuhalandı!

22.09.2023 - 14:16 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 14:28

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'i çalıştıran eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Damac FC ile berabere kalınca Suudi taraftarlar tarafından yuhalandı.

Suyu ısınıyor... Jorge Jesus yuhalandı!

AJANSSPOR HABER

Suudi Arabistan Pro Lig'in 7'inci haftasında Damac FC ile karşı karşıya gelen Al Hilal, 1-1 berabere kaldı. Ligin zayıf takımına 2 puan kaybeden Al Hilal'de teknik direktör Jorge Jesus sert eleştirilere maruz kaldı.

Fenerbahçe'den ayrılarak Al Hilal'e gitti

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Portekizli teknik adam, bu sezon başında Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal ile anlaşma sağlamış ve kaliteli bir kadronun başına geçmişti. Al Hilal, Paris Saint Germain'den dünya yıldızı Neymar'ı transfer ederken, Mitrovic ve Malcom gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendirdi.

1 milyon Euro'luk takıma puan kaybetti

Jesus, Al Hilal'ın başında aldığı sonuçlarla tartışılmaya başladı. Daha önce Asya Şampiyonlar Ligi maçında 1 milyon Euro kadro değerine sahip Özbek takımı Namangan ile 1-1 berabere kalan Al Hilal, son olarak ligde de puan kaybına uğradı.

İlgini Çekebilir
Türk takımları gruplardaki ilk maçlarında ne kadar gelir elde etti?
Habere Git

Ligde galibiyeti olmayan takımla berabere kaldı

Al Hilal, Suudi Arabistan Pro Lig'de henüz galibiyeti olmayan Damac FC ile 1-1 berabere kaldı. Böylece liderlikten düşen Al Hilal, Al Ittihad'ın arkasında, 2'inci sırada yer aldı.

Jesus'a ciddi eleştiriler

Al Hilal'de bekleneni veremeyen Jorge Jesus, ciddi şekilde eleştirilmeye başladı. Çıktığı 8 maçta 5 galibiyet elde eden Portekizli çalıştırıcı, 3 defa berabere kaldı. Jesus, Al Hilal'de 8 maçta 2.25 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler