Sydorchuk'un menajeri Radyospor'a konuştu!

30.10.2019 - 19:25 | Son Güncellenme: 30.10.2019 - 16:30

Sydorchuk'un menajeri Radyospor'a konuştu!

Beşiktaş'a transferinin son anda olmadığını açıklayan Ukraynalı orta saha oyuncusu Sergey Sydorchuk'un Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Doğan Ercan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

Sydorchuk için kulübü Dinamo Kiev ve futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını ancak dönemin başkanı Fikret Orman'ın tercihini Elneny'den yana kullandığını söyleyen Ercan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Transferin bitimine iki gün vardı. Beşiktaş'a böyle bir oyuncu lazımdı. Arkadaşımı aradım ve Sydorchuk konusu oldu. Kulübüyle de anlaştık. Kiralık olacaktı. Her şey yolunda giderken Ali Naibi; Fikret Orman'ın İngiltere'de bir oyuncu ile anlaştığını söyledi. Her konuda anlaşma sağlandı. 100 bin Euro'ya oyuncu kiralanacaktı ve satın alma opsiyonu fazla da değildi. Abdullah Avcı da Sydorchuk'u istiyordu ancak başkan Elneny'yi transfer etti.

Fenerbahçe daha önce 7 milyon Euro'ya kadar çıkmıştı

Daha önce Fenerbahçe de istedi ve o zamanlar 7 milyon Euro'ya kadar çıkmıştı ancak Dinamo Kiev 15 milyon Euro istemişti.

"Di Placido ile anlaşılmıştı"

Di Placido'nun 4-5 maçını izledik. Arjantin'de kaldık bir süre. Önce kulübü çok para istedi ancak sonra anlaşma sağladık. Eski Başkan Fikret Orman başka bir oyuncu üzerinde inisiyatif kullandı.

"Seleznov üzgün"

Seleznov çok iyi çalışıyor. Bir şeyler yapmak, takıma yardımcı olmak istiyor. İstanbulspor maçında rakip 10 kişi kalmasına rağmen ona süre vermedi hoca. O oynamadığı zaman rakip takım rahatlıyor. Sezon başında başka takımlar da istedi ancak Bursaspor'a söz verdiği için burayı tercih etti. Oynatmayacaksan aldırma hoca, Bursaspor'un parasına yazık. Oyuncu da üzgün.

Hatayspor, Gomis'i neden gönderdi?

Ümraniyespor'un golcüsü Gomis, Ümraniyespor'a gitti çünkü İlhan Palut; oyuncunun geleceği yok diye rapor vermişti. 32 yaşındaki Bokila'yı transfer ettiler geleceği var diye. Ahmet hoca onunla çok ilgileniyor, ona inandı.

AJANSSPOR 

Senin için hazırladığımız haberler