Taison Milan'a; Hakan Galatasaray'a!

13.09.2019 - 13:25 | Son Güncellenme: 13.09.2019 - 10:28

Taison Milan'a; Hakan Galatasaray'a!

İtalya Serie A takımlarından Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nun İtalyan taraftarlarla bir türlü yıldızı barışmadı. Milli futbolcunun Serie A macerası sona eriyor. Peki milli futbolcu Galatasaray'a mı transfer olacak?

İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon 45 maça çıkan ve 4 gol, 9 asistlik performans sergileyen Hakan Çalhanoğlu'nun İtalya futboluna ayak uyduramaması sebebiyle kendisine yeni bir takım baktığı belirtildi.

Akşam'ın haberine göre; Milan, Hakan Çalhanoğlu'nun yerine Shaktar Donetsk'in yıldızı Taison'u transfer etmek istiyor.

30 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi devrede

2012’den beri Shaktar Donetsk forması giyen ve hem 10 numara hem de kanatta oynama yeteneklerine sahip olan Taison için Milan’ın 20 milyon Euro teklif ettiği ifade edilirken, Shaktar’ın yıldız futbolcunun sözleşmesinde yer alan ’30 milyon euro’ya serbest kalır maddesini’ devreye soktuğu anlaşıldı.

Hakan, Galatasaray'da oynamak istiyor

Shaktar’la görüşmelerini sürdüren Milan’da Hakan Çalhanoğlu’nun BundesLiga ekiplerinden hariç Galatasaray’a da göz kırpması dikkatlerden kaçmazken, tecrübeli futbolcunun her defansında ‘Galatasaray taraftarıyım’ açıklamalarını yapması sarı kırmızılı camiayı bir hayli heyecanlandırdığı görülüyor. 

Önümüzdeki sezonlarda yabancı futbolcu sayısındaki düşüşü göz önüne alan Fatih Terim’in Belhanda’yı elden çıkarıp milli takımdan öğrencisi olan Hakan Çalhanoğlu ile el sıkışacağı tahmin ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler