''Takım her şeyiyle savaştı, sezon sonunda en üstte olacağız''

09.02.2021 - 23:53 | Son Güncellenme: 09.02.2021 - 23:56

M. Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi uzatmalar sonucunda 2-1 yenerek yarı finale çıktı. Karşılaşmanın ardından sarı - lacivertli takımda Enner Valencia ve Osayi-Samuel açıklamalarda bulundu.

''Takım her şeyiyle savaştı, sezon sonunda en üstte olacağız''

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan sarı - lacivertli takımın yeni transferlerinden Bright Osayi-Samuel, "İstediğimiz gibi bir sonuç olmadı. 10 kişi bizim açımızdan zor oldu. Maç içerisinde dönmeye çalıştık ama 2. golden sonra dönmesi zor oldu. 10 kişiden sonra iyi bir karakter sergilediğimizi düşünüyorum ama yeterli olmadı" dedi.

 

'Her şeyimizi vereceğimize inanıyorum'

Başakşehir karşısında takımının tek golünü 72. dakikada kaydeden Enner Valencia ise, "Tabii ki de çok erken şekilde eksik kaldık. Takım her şeyiyle savaştı diyebilirim. Zor olacağını biliyorduk. Gol attık ama pek bir işe yaramadı. Turu kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu ay gerçekten yoğun bir tempo oldu. Ama biz iyi bir ekibiz ve her şeyimizi vereceğimize inanıyorum. En üstlerde olmaya devam edeceğiz ve sezon başında da en üstte olacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler