"Takım olma yolunda çok değerli"

16.01.2016 - 19:11 | Son Güncellenme: 16.01.2016 - 19:11

Spor Toto Basketbol Ligi'nin erteleme maçında sahasında Banvit'i uzatma periyodunda 94-88 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yardımcı antrenörü Kadir Serdar, takım olmaları yolunda uzatmalarda aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Serdar, son altı yedi haftadır sistem içerisinde iyi şeyler yaptıklarını düşündüğünü vurgulayarak, "Maalesef genç bir takım olmamızdan dolayı kırılma anlarında başarılı olamıyorduk. Bugün maçı kazandık. Maçı normal sürede de bitirebilirdik ama takım olma yolunda uzatmalarda kazanmak bizim için daha değerli oldu" ifadelerini kullandı.

- Banvit cephesi

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, önemli bir maçı kaybettiklerini dile getirdi.

Yorgun olmanın arkasına saklanamayacaklarını dile getiren Ernak, "Biz oyuncularımızı bu kısa sürede hazırlarken, rakibimizin skor atan oyuncularını doğru anlatamamışız. Bu yüzden kabahati kendimde buluyorum. Bizim için moral bozucu, önemli bir maçı kaybettik. Ligin ikinci yarısında aldığımız bu beklenmedik mağlubiyetleri almamaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

 

Senin için hazırladığımız haberler