NBA'de Donte DiVincenzo 9 saniye ile ödül adaylığını kaçırdı

18.04.2024 - 15:03 | Son Güncellenme: 18.04.2024 - 15:12

NBA, Doğu Konferansı takımlarından New York Knicks'in oyun kurucusu Donte DiVincenzo büyük bir talihsizlik yaşadı. Detaylar haberimizde...

NBA'de Donte DiVincenzo 9 saniye ile ödül adaylığını kaçırdı

AJANSSPOR - HABER

NBA’de New York Knicks, bu sezonun en flaş takımlarından biri. Normal sezonda Doğu Konferansı’nı ikinci sırada bitiren Knicks, play-offlar için avantajlı bir konum elde etti.

DiVincenzo (MIP) ödülüne aday gösterilmedi

Takımın İtalyan asıllı forveti Donte DiVincenzo da bu sezon Knicks formasıyla müthiş bir çıkışa imza attı. Buna karşın DiVincenzo, ilginç bir sebeple NBA’de yılın En Çok Gelişim Gösteren Oyuncusu (MIP) ödülüne aday gösterilemeyecek.

9 saniye ile ödül adaylığını kaçırdı

Eurohoops'ta yer alan habere göre; bu sezon 81 maça çıkan DiVincenzo’nun ödüle aday gösterilebilmek için yalnızca dokuz saniye daha oynaması gerekiyordu. Her ne kadar 82 normal sezon maçının 81’ine çıksa bile 27 yaşındaki forvet, süre şartlarını sadece dokuz saniyeyle sağlayamadığı için ödülün sahibi olamayacak.

New York Knicks formasıyla bu sezon 81 NBA müsabakasına çıkan Donte DiVincenzo, maç başına 15.5 sayı ve 3.7 ribaund ortalamaları ile mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler