Tamam mı, devam mı? Fenerbahçe'de Sosa...

26.05.2021 - 10:46 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 12:34

Fenerbahçe haberleri... Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gözler Jose Sosa'nın geleceğine çevrildi. Sosa'ya hangi takım transferde talip oldu? İşte gelişmeler ve detaylar...

Tamam mı, devam mı? Fenerbahçe'de Sosa...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. sırada bitiren Fenerbahçe'nin Arjantinli orta oyuncusu Jose Sosa ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Sosa, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Detaylar haberde... 

Gustavo ayrılmayı planlıyor

Fanatik'in haberine göre; teknik direktörlük koltuğuna Emre Belözoğlu’nun geçmesiyle birlikte ilk 11’deki yerini kaybeden  Luiz Gustavo’nun, geçtiğimiz günlerde yönetime takımdan ayrılmak istediğini ilettiği gündeme gelmişti. 

Sosa da ayrılacaklar listesinde iddiası

Gustavo’nun ardından orta sahadan bir başka isimle de daha yolların ayrılacağı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerle 1 yıl daha sözleşmesi olan ve yıllık 2.3 milyon Euro alan Jose Sosa’nın da ülkesi Arjantin’deki Estudiantes kulübüne gitmeyi planladığı öne sürülüyor. 

2019-20 sezonu parlak geçmişti 

Fenerbahçe'ye gelmeden önce Trabzonspor'da oynayan Sosa, 2019-20 sezonunu 42 maçta 11 gol ve 10 asistlik performansıyla tamamlamıştı. Sosa daha önce Beşiktaş'ta da oynamıştı. Sosa, Estudiantes ekibinde 2005-06 sezonunda oynamaya başlamış ve daha sonra parlamıştı. 

Sosa'nın kariyerinde oynadığı takımlar

Arjantinli futbolcu 2007-08 sezonunda Bayern Münih'e transfer oldu. Sosa, Napoli, Metalist Kharkiv, Atletico Madrid, Beşiktaş ve Milan takımlarında da oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler