Tamer Tuna: 'Ayrılığımın bir çok nedeni var!'

15.06.2017 - 14:56 | Son Güncellenme: 15.06.2017 - 14:56

Ajansspor-Beşiktaş ile yollarını ayıran Tamer Tuna, beIN SPORTS'ta Ömer Güvenç'e özel açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta 2 sezon şampiyonluk yaşayan Tuna şu şekilde konuştu:

"2 sezonda zor geçti fakat geçen yıl ilk sezon oluşu ve yeni stad ile  birlikte, çoşkunun bize yaratmış olduğu baskı biraz daha değerini artırdı. Bu sebeple daha zordu ama bizim için önemli dönemlerdi. Beşiktaş'tan ayrılığım bir nedene bağlı değil birçok neden söz konusudur. Beşiktaş'ta yaşadığım günleri asla unutmayacağım. Futbolculuğumda 100. yıl kadrosunda yaşadığım şampiyonluk sonrası teknik direktörlük kariyerimde iki sezondur burada kazandığım şampiyonluk benim için her zaman çok ayrı yerde olacak. Beşiktaş her zaman kalbimin bir köşesinde olacaktır"

'Ayrlık kararının bazı nedenleri var'

"Beşiktaş'taki proje içimizden bir teknik adamın çıkabilmesiydi. Proje Şenol hocamızdan sonra benim devam etmem şeklindeydi. Ben kendi kariyerim adına bir süreç yaşıyorum. Hocamızla ve başkanla konuştum. Bu ayrılık kararının bazı nedenleri var. Ama bunlar ben ve onlar arasında kalacak"

'Hiçbir kulüple anlaşmadım'

"İngiltere ile ilgili bir planım vardı. İkinci planım da Süper Lig'le ilgiliydi. İdealist bir teknik adamım. Benim idealim her zaman Beşiktaş. Henüz hiçbir kulüple resmi bir görüşme gerçekleştirmedim. Fikret Orman çok iyi bir başkan. Ne zaman nerede bulunması gerektiğini, nerede müdahale etmesi gerektiğini çok iyi biliyor"

Senin için hazırladığımız haberler