Tamer Tuna: "Yediğimiz goller, yiyebileceğimiz goller değildi"

07.10.2018 - 18:51 | Son Güncellenme: 07.10.2018 - 18:51

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor ile 4-4 berabere kaldı. Sivasspor teknik direktörü Tamer Tuna maç sonu yayını kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde Demir Grup Sivasspor ile 4-4 berabere kaldı. 

Sivasspor teknik direktörü Tamer Tuna maç sonu yayını kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Tuna'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

4-4 bitti. Yeni Malatyaspor’un sadece 5 gol yemesi, bizim deplasmanda 4 gol atmamız… Futbolun keyfi ve güzelliği var. 10 kişi kaldıktan sonra taraftar desteğiyle rakibimiz oynadı. Futbol adına keyifli bir maçtı. Biz üretmeye çalışan bir takımız. Rakibimiz de takım savunması yaptı. Ama 10 kişi kalışımız bizi etkiledi. Biz de futboldan keyif aldık ama 1 puana üzülüyoruz. Üzüntüm sadece bu. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Kırmızı kart görene kadar müthiş bir hakimiyetimiz vardı. 4-4’lük maçın üzerine çok konuşulmaz. Eksiklerimiz, 10 kişi kaldıktan sonra ortaya çıktı.

Maçta 10 kişi kalmamız elbette bizi etkiledik. Kritik bir dakikaydık. Sol tarafta da çok yardımlaşamadık. Yediğimiz goller, yiyebileceğimiz goller değildi. Maalesef kırılma anı 10 kişi kaldığımız an oldu. Üstün bir görüntü çiziyorken 10 kişi kalmamız oyunu değiştirdi. Ondan önce de zevkliydi oyun. 1 puana üzülüyoruz.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, maçın skoruna atıfta bulunarak, dört dörtlük bir müsabaka geçtiğini kaydetti.

Alınan beraberliğin moralini bozduğunu dile getiren Tuna, maçtaki mücadele ve heyecanın ise kendisini mutlu ettiğini vurguladı.

Tuna, karşılaşmanın, kırmızı kart görmeden önce ve sonra olarak ikiye ayrıldığını anlatarak, şöyle konuştu:

"Maçta 2 farklı öne geçtik. Ardından peş peşe 2 gol yememize rağmen mücadeleden kopmadık. Pas kalitemizin iyi olduğunu biliyoruz ve rakibimizi de iyi analiz ediyoruz ama olmadı. Kazanmak istemiştik. Takımımı büyük keyifle izledim. Kazanabilecekken, buradan beraberlikle ayrıldığımız için üzülüyorum. Oyunun özeti bu."

Senin için hazırladığımız haberler