Tamer Tuna'dan zirvedekilere mesaj: 'Şampiyonu belirleyecek maçlar'

28.06.2020 - 23:32 | Son Güncellenme: 28.06.2020 - 23:33

Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile Antalyaspor 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna değerlendirmelerde bulundu.

Tuna'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"İlk yarıda takım organizasyonu iyiydi. Yüzde yüz pozisyon vermedik. Ancak ofansif anlamda bazı zaaflarını kullanamadık. Pozisyon anlamında felakettik. İkinci yarı baskılı oynayacaklarının farkındaydık. Bugün seriyi 11 maça çıkarma baskısı vardı. Hiç gerçekleşmemiş bir şeydi. Bugün rekoru kırdık. Bu baskı da olmuş olabilir. Oyuncularım ruhsal anlamda bugün işin üstesinden geldi. Mücadelemiz üt seviyedeydi. Bugüne kadar oyun kültürü geliştirmek istedik. Antalyaspor'un ikinci yarıda gerçekleştirdiği bu oldu. Çok oyuncu değiştirdik, kadroyu oturtana kadar. Bütün takıma yayılmış bir gol atma durumumuz var. İçerideki diyaloglar, özellikle hocalarının bizim oyunculara söylediği sözler var inanılmaz. Bu sözleri söyleyemem. Hakaret değil ama hakaret ötesi. Antalyaspor olarak yaptığımız her şey bir adım sonrası içindir. Bugün 3 tane 21 yaş altı futbolcu vardı. İnşallah kalan 5 haftada daha çok şans veririz."

"Şampiyonu belirleyecek"

"Başakşehir ve sonrasında Trabzonspor ile oynayacağız. Son maçımız da Galatasaray ile... Şampiyonluğu belirleyecek maçlar. Kendi oyunumuzu oynuyoruz. Sonuç ne olur bilmiyorum ama takımım mücadele anlamında iyi işler yapıyor. Bunu izletmeye devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler