Taraftar ah etti, Furkan Korkmaz'ın takım arkadaşı trafik kazası geçirdi!

12.11.2023 - 23:26 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 23:54

NBA'de Philadelphia 76Ers forması giyen 27 yaşındaki Amerikalı forvet Kelly Oubre Jr ciddi bir trafik kazası geçirdi. Bir taraftarın kazadan bir süre önce paylaştığı mesaj ise dikkatlerden kaçmadı.

Taraftar ah etti, Furkan Korkmaz'ın takım arkadaşı trafik kazası geçirdi!

AJANSSPOR-HABER

NBA'de Philadelphia 76Ers forması giyen başarılı forvet oyuncusu Kelly Oubre Jr ağır bir trafik kazası geçirip hastaneye kaldırıldı.

Yıldız oyuncuya araba çarptı

Philadelphia'da evinin çevresinde yürüyen 27 yaşındaki oyuncuya yaya geçidinden geçerken bir araba çarptı. Kazanın ardından Kelly Oubre Jr hastaneye sevk edildi.

Sezon sonuna kadar dönecek

Durumu stabilize edilen oyuncu hastaneden taburcu edildi. ESPN'den Adrian Wojnarowski’nin haberine göre Kelly Oubre Jr.’ın uzun bir süre sahalardan uzak kalması beklense de bu sakatlık sezonu kapatmasına neden olmayacak.

İlgini Çekebilir
Amerikalı gazeteci Alperen'den özür diledi!
Habere Git

Kendine gelmişti

Yaz aylarında milli oyuncumuz Furkan Korkmaz'ın da formasını giydiği Sixers ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Kelly Oubre Jr bu sezon Sixers’ta maç başına ortalama 29 dakika süre alırken; 16.3 sayı, 5.1 ribaund, 0.6 asist ortalamaları tutturdu.

Taraftarın gönderisi dikkat çekti

Oubre Jr kaza geçirmeden hemen 1 gün önce Sixers'ın Washington Wizards ile oynadığı maçta 11 sayı ve üzeri atması için bahis oynayan "somedude11" isimli bir twitter kullanıcısının, oyuncu 3 sayıda kaldıktan sonra "Kelly Oubre 11 sayı atamıyor mu? Umarım ona araba çarpar" ifadeleri içeren gönderisi oldukça dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler