'Taraftar beni Fenerbahçe'ye yakıştırıyor ama...'

04.04.2020 - 16:35 | Son Güncellenme: 04.04.2020 - 17:01

Son dakika spor haberleri... Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe ile anlaştı mı, teklif aldı mı? Genç teknik adam, 'Erol Bulut gelecek sezon Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacak' iddiasını değerlendirdi. Resmi teklif alıp almadığını da söyleyen Bulut, Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.

'Taraftar beni Fenerbahçe'ye yakıştırıyor ama...'

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut, Ajansspor'a açıklamalarda bulundu. Bulut, hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarına da açıklık getirdi.

DENİZ ŞEN

Son dönemde adı Fenerbahçe ile anılan Erol Bulut, Ajansspor'a konuştu. Genç teknik adam, ülkemizde yaşanan koronavirüs sürecini de değerlendirdi. İşte detaylar...

Koronavirüs sebebiyle takım olarak bireysel idmanlara ara vereceklerini belirten Erol Bulut, ''Koronavirüs çok sıkıntılı bir süreç ama burada en önemlisi sağlık. Sağlık olmadan hiçbir şey yapamıyorsunuz. Alanyaspor olarak evde kal kuralına uyuyoruz. Futbolcular idmanlarını evlerinde yapıyorlar. Bugün en erken Haziran ayında liglerin devam edebileceğini gördüm. Bu süreçte takımı sürekli çalıştırmanın anlamı olmaz 2 haftalık bir ara olacak. Sonrasında futbolcular bireysel antrenmanlarına devam edecek. Mayıs ayında net açıklamalar gelecek diye düşünüyorum. Biz de bu dönemde hazırlıklarımıza başlayabiliriz'' dedi. 

'Seyircisiz oynama kararı doğruydu'

TFF'nin ligleri erteleme kararından önce maçların seyircisiz oynandığı haftayı değerlendiren Bulut, bu kararın doğru olduğunu kaydetti ve ''Son maçları seyircisiz oynadık. Bunun Sağlık Bakanlığı ve federasyonun kararları doğrultusunda gerçekleştiğini düşünüyorum. Bence doğru bir karar. O hafta Şampiyonlar Ligi maçları da seyircisiz oynandı. Hatta Liverpool - Atletico Madrid maçında seyirci de vardı'' ifadelerini kullandı.

Son dönemde Sergen Yalçın, Okan Buruk gibi Süper Lig'de çıkış yapan genç hocalarla ilgili fikirlerini belirten Erol Bulut, 1. Lig’de de iyi işler çıkaran genç meslektaşlarının olduğunu kaydetti. 45 yaşındaki teknik adam, ''Ligimizde tecrübeli hocalarımız ve genç - iyi hocalarımız var. Arkası da geliyor. Bunun başlangıcını da biz yaptık bu sene ve geçen sene. Son 3 sezondur genç teknik adamlar güzel gidişat gösteriyor. İnşallah bunun arkası gelecektir. Sadece Süper Lig değil, 1. Lig’de de bazı genç hocalarımız iyi işler yapıyor. Genç hocalar olarak kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. ‘Burada durayım’ dersen geçmiş olsun, seni geçiyorlar. Sürekli geliştirmek gerekiyor'' şeklinde konuştu.

'Fenerbahçe taraftarı beni istiyor'

Son dönemde hakkında çıkan Fenerbahçe iddiaları hakkında konuşan Erol Bulut, taraftarların kendisini Fenerbahçe'ye yakıştırdığını belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

''Fenerbahçe taraftarı eski futbolcusunu takımın başına yakıştırıyorlar ama önemli olan Fenerbahçe yönetimi. Son 2 sene hocalarla yaşadıkları ortada. Onlar da hata yapmak istemiyorlar doğal olarak. Doğru karar vermek ve doğru yol almak istiyorlar. En doğal hakları da bu zaten. Taraftar sosyal medyada bu şekilde istiyor ve basın da ayak uydurup en doğru kişinin ben olacağımı dile getiriyorlar. Sağ olsunlar. ''

Resmi teklif aldı mı?

Henüz hiçbir takımdan resmi teklif almadığını söyleyen Erol Bulut, konu hakkında ''Sezon sonu sözleşmemiz bitiyor. Ondan sonra ne olur ben bilemem, kısmet. Şu an bana hiçbir teklif yok. Başka takımlardan, yurtdışından da gelen bir teklif yok'' şeklinde konuştu.

Alanyaspor'dan yeni sözleşme için teklif aldı mı?

Bu konuya da açıklık getiren Bulut, 'Basında çıkan haberler doğru değil. Alanyaspor yönetiminden sözleşme uzatmak için bir teklif almadım. Zaten böyle şeylerin konuşulacağı bir dönemde değiliz' dedi.

Bulut Lig hedefini açıkladı: 4. sırayı zorlayabiliriz

Erol Bulut, Aytemiz Alanyaspor ile bu sezon gerçekleştirmek istedikleri hedefleri de Ajansspor'a açıkladı. Ligi 4. sırada bitirmek istediklerini söyleyen Bulut, sözlerini şöyle noktaladı:

''Ben şu anda Aytemiz Alanyaspor’un teknik direktörüyüm. İnşallah kupayı Alanyaspor’a getirebiliriz. Ligde alınacak 24 puan var. İnşallah maksimum puanları alıp 6. sıradan 4. sırayı zorlayabiliriz. Hedefimiz bu. Her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Benim sözleşmem 31 Mayıs’ta bitiyor ama uzayacak gibi görünüyor. Bu Haziran sonu veya temmuz olacak. Ben görevimi en iyi şekilde tamamlamaya çalışıyorum ve inşallah bunu kupa ile tamamlarım. Sonra neyin ne olacağını hep birlikte göreceğiz.''

AJANSSPOR - ÖZEL

Senin için hazırladığımız haberler