Trabzonspor, Alexander Sörloth'u Transfer Etmek İstiyor

22.08.2022 - 09:58 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 10:02

Trabzonspor taraftarları, sosyal medyadan eski golcüsü Alexander Sörloth'un transfer edilmesini istedi. Yönetim ise Norveçli golcü için maliyet araştırması yapma kararı aldı. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor, Alexander Sörloth'u Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Edin Visca'nın yaşadığı sakatlık sonrası kanat bölgesine bir takviye istemişti. Daha öncesinde hücum hattı için birçok görüşme yapan bordo- mavililerde bu bölge için ise gündemdeki oyuncularla temaslar sürüyor. Umut Bozok ve Eldor Shomurodov gibi futbolcularla görüşen Trabzonspor'da taraftarlar, eski gol kralları Alexander Sörloth'un geri alınmasını istiyor.

Taraftar istedi, yönetim düğmeye bastı

Sabah Spor'dan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Leipzig'in hücum planlamasında üçüncü alternatif konumuna gerileyen 26 yaşındaki santrfor Sörloth için sosyal medya hesaplarından binlerce mesaj atan bordo-mavili futbolseverler, yönetimden bu konuda bir hamle yapmasını talep etti. Yönetim ise Norveçli oyuncunun maliyetini araştırma kararı aldı.

Bakasetas, Kopenhag maçında zor

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Bakasetas'ta korkulan olmadı. Antalyaspor maçında kasığında ağrı hisseden ve oyundan çıkan 29 yaşındaki orta sahada ciddi bir sakatlık bulgusuna rastlanmadı. Ancak Kopenhag maçında oynama ihtimalinin zor olduğu aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler