Şahan Gökbakar'dan Burak Elmas'a istifa çağrısı

13.02.2022 - 00:29 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 01:30

Galatasaraylılığı ile tanınan oyuncu Şahan Gökbakar alınan başarısız sonuçların ardından başkan Burak Elmas'ı istifaya davet ederek bu konuda uyardı.

Şahan Gökbakar'dan Burak Elmas'a istifa çağrısı

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray, maçtan 1-1'lik skorla berabere ayrılırken sarı kırmızılı takıma gönül veren Şahan Gökbakar Burak Elmas'a tepkisini gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Şok iddia: Galatasaray yönetimi en geç Salı günü Torrent'i gönderecek!
Habere Git

Yoksa tarihe Galatasaray'ı küme düşüren başkan olarak geçeceksiniz

Şahan Gökbakar: "Verdiği röportajda, 'taraftarın yerinde olsam ben de yönetim istifa derdim' diyen büyük başkan Burak Elmas şimdi kendi yerinizde olup istifa eder misiniz? Madem taraftar haklı, gereğini yapın! Yoksa tarihe Galatasaray'ı küme düşüren başkan olarak geçeceksiniz!"

Gökbakar'dan Gedson Fernandes tepkisi

Şahan Gökbakar geçtiğimiz günlerde Gedson Fernandes transferi içinde Burak Elmas'ı eleştirmişti. İşte Gökbakar'ın o sözleri. "Başkan siz neyi anlatıyorsunuz? Ne sosyal medyası, ne algısı ne, ne dış gücleri ne diyorsunuz Allah aşkına? Lig de düşme hattıyla 3 puan var, gençleştirme dedigin takima 36 yaşında adam aldın, Gedson'u da Beşiktaş'a kaptırdın,sonra da çıkıp racon kesen konuşmalar! Söylenecek tek şey var. Lafı gevelemenin alemi yok. Galatasaray tarihinin en kötü dönemini yaşatan, son derece başarısız bir başkan ve yönetimsiniz. Büyük umutlar ve vaatlerle gelip, hayal kırıklığı oldunuz. Ne söylerseniz söyleyin gerçek bu başkan."

Senin için hazırladığımız haberler