Taylan Antalyalı'ya "Yılın Sporcusu" ödülü

02.08.2021 - 21:10 | Son Güncellenme: 02.08.2021 - 21:20

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın milli futbolcusu Taylan Antalyalı'ya 1905 GSYİAD tarafından "Yılın Sporcusu" ödülü verildi. İşte detaylar...

Taylan Antalyalı'ya "Yılın Sporcusu" ödülü

AJANSSPOR - HABER

 

Galatasaray'ın 2019 yılında BB Erzurumspor'dan bedelsiz olarak renklerine bağladığı Taylan Antalyalı, "Yılın Sporcusu" ödülüne layık görüldü. 26 yaşındaki orta saha oyuncusuna bu ödülü, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (1905 GSYİAD) Başkanı İbrahim Hatipoğlu takdim etti. 

Antrenmandan önce ödülü verildi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sahadaki sigorta futbolcularından Taylan Antalyalı, bugünkü antrenmandan önce 1905 GSYİAD'ın "Yılın Sporcusu" ödülünü aldı. Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesabından o anlar paylaşıldı. 

 

İlgini Çekebilir
Fatih Terim: Oy verdiğim başkanın teknik direktörü olmam
Habere Git

Taylan Antalyalı'nın sağlık durumu

EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası fıtık ameliyatı geçiren Taylan Antalyalı, bir süre yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyalı'nın sağlık durumuna ilişkin önceki gün basın mensuplarına: "Hazır gibi aşağı yukarı. Taylan bir hafta oldu başlayalı. Berkan Bolu’da zaten hazırlık kampından geldi. Taylan da yavaş yavaş hazır hale gelecektir. Berkan hazır gibi" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler