Polis, Mason Greenwood’un evini bastı / Premier Lig haberleri

15.10.2022 - 16:01 | Son Güncellenme: 15.10.2022 - 16:07

Ocak ayında tecavüz ve saldırı şüphesiyle nedeniyle tutuklanan Manchester United forması giyen Mason Greenwood’un başı dertte. Polis, evini bastığı futbolcuyu gözaltına aldı.

Polis, Mason Greenwood’un evini bastı / Premier Lig haberleri

AJANSSPOR HABER

18 yaşında giydiği Manchester United formasıyla büyük çıkış yapan Mason Greenwood geleceğin yıldızları arasında gösteriliyordu.  Ancak şu an 21 yaşında olan oyuncunun hayatı 2022 ocak ayında o dönemki kız arkadaşı manken Harriet Robson’un sosyal medyadan yaptığı suçlamayla değişti.

İlgini Çekebilir
Dünya yıldızı tecavüze kalkıştı!
Habere Git

Tecavüz suçlamasıyla tutuklandı

Harriet Robson, dudağının kanadığı, kollarında ve bacaklarında darbeye bağlı morluklar bulunduğu görülen fotoğraflarını paylaştı ve Greenwood’un kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Robson, konuyla ilgili bir ses kaydı da yayınladı. Greenwood tutuklanarak cezaevine konuldu.

Greenwood’un hayatı değişti

Oyuncunun tutuklanmasının ardından Manchester United, Greenwood’un süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Nike, sponsorluk anlaşmasını sonlandırdı. Electronic Arts, onu Fifa 22 oyunundan çıkardı.

İlgini Çekebilir
Dünya yıldızı futbolcu tecavüz ve kadına şiddetten tutuklandı
Habere Git

Evi basıldı, gözaltına alındı

Yargılama sürecinde kefaletle serbest bırakılan Greenwood evi basılarak yeniden gözaltına alındı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre futbolcunun yeniden tutuklanma nedeni kefalet şartlarını yerine getirmemesi.  Manchester polisi, yaptığı açıklamada olayı doğruladı ve soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Kız arkadaşını yeniden tehdit etti iddiası

The Sun'da yer alan haberdeyse Greenwood'un hayatının değişmesine neden olan Harriet Robson’un ile iletişime geçtiği  ileri sürüldü.  İddiaya göre Greenwood, Robson’u öldürmekle tehdit etti. 

Senin için hazırladığımız haberler