Galatasaray'a davet gelirse ne olacak? Başkan adayı açıkladı...

19.04.2021 - 13:09 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 13:15

Avrupa Süper Ligi'ne Galatasaray'ın katılacağı gündeme geldi. Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, teklif gelmesi halinde ne yapacaklarını anlattı. İşte detaylar...

Galatasaray'a davet gelirse ne olacak? Başkan adayı açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'da Başkan Adaylarından biri olan Burak Elmas, tartışma yaratan Avrupa Süper Ligi formatı hakkında açıklama yaptı. Galatasaray'ın da Avrupa Süper Ligi'ne davet edileceği iddiaları üzerine Elmas, ilgili kurumlarla üst düzey temas halinde olduklarını ifade etti.

Burak Elmas: "İlgili kurumlarla üst düzey temas halindeyiz"

Burak Elmas, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Avrupa futbolundaki köklü değişimi uzun zamandır izliyoruz. İlgili kurumlarla üst düzey temas halindeyiz. Galatasaray'ın âli menfaatleri, marka değeri ve kuruluş misyonu neyi gerektiriyorsa, onu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerine yer verdi.

Ali Sami Yen'in sözüyle gönderme

Ayrıca Elmas bu paylaşımı Ali Sami Yen'in fotoğrafıyla birlikte yaptı. Fotoğrafta, Ali Sami Yen'in "Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek" sözüne de yer verildi.

Proje ve hedeflerini Radyospor'da anlattı

Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren'in damadı ve sarı-kırmızılıların eski yöneticilerinden biri olan Burak Elmas, seçim gündemiyle ilgili Radyospor'a bi röportaj verdi. Elmas, son dakikada seçime hazırlıksız giren bir yönetim olmayacaklarını ve seçilmeleri halinde önemli değişiklikler yapacaklarını anlattı. 

BURAK ELMAS'IN RADYOSPOR'A VERDİĞİ RÖPORTAJ İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler