Başakşehir'de teknik direktör adayları belli oldu! Asbaşkan açıkladı

07.09.2023 - 17:01 | Son Güncellenme: 07.09.2023 - 18:16

Rams Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan, Emre Belözoğlu'nun ayrılığı ardından yeni teknik direktör arayışlarına dair detaylar paylaştı.

Başakşehir'de teknik direktör adayları belli oldu! Asbaşkan açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Rams Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan gündeme yönelik önemli açıklamalar yaptı. Radyospor'un Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Altan, İstanbul ekibinin Emre Belözoğlu'nun ayrılığı sonrası teknik direktör arayışını masaya yatırdı.

"Yeni hoca pazartesi ya da salı belli olacak"

Yeni teknik direktörlerinin en geç hafta başında belli olacağını vurgulayan Mesut Altan "Hoca değişikliği gündemimiz söz konusu. Hoca arayışı ve futbolcu takviyesi çalışmalarımız devam ediyor. Pazartesi ya da Salı gününe kadar yeni hoca ile görüşmeleri bitirip, nihayete erdirmiş olacağız" dedi.

"Abdullah Avcı ile görüşüldü"

Daha önce Başakşehir'i 5 yıl çalıştıran, son olarak ise Trabzonspor'da görev alan Abdullah Avı ile görüştüklerini dile getiren Asbaşkan "Abdullah hoca 5 yıl hocalığımızı yaptı. Müthiş başarı elde etti. Adaylar arasında. Kendisine bir teklif götürüldü, görüşüyoruz. Yeni jenerasyon teknik direktörlerle de görüşüyoruz. Yabancı hocalarla da görüşüyoruz.  Adaylarımız biraz fazla. Yönetimle beraber nihai kararı vereceğiz" dedi.

İlgini Çekebilir
RAMS Başakşehir'den "En İyi Taraftar Benim" projesi
Habere Git

"Montella adaylar arasında"

Yabancı teknik direktör alternatifleri arasında son 2 yılda Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan Vincenzo Montella'nın da olduğunu belirten Altan "Yabancı hocalar arasında Montella da var. Montella'nın Türkiye'de, Adana Demirspor'da çalışması, ligi biliyor olması bizim açımızdan avantaj. Elimizde olan hocalardan bir tanesi. Yabancı olarak 1-2 hocayla daha görüşüyoruz. Avrupa kupalarına gitmiyor olmamız bir tık dezavantaj olarak gözüküyor. Montella ile ön görüşme sağlandı. O da listede yer alıyor" dedi.

"Emre Belözoğlu ile başkanın kardeşlik ilişkisi vardı"

Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ve yolların ayrıldığı teknik direktör arasında kuvvetli bir diyalog olduğunu söyleyen Altan "Emre Belözoğlu hoca başkan ilişkisi dışında abi kardeşlik hukuku vardı. Karşılıklı anlaşma yapılarak süreç sonlandırıldı. Her iki taraf helallik vererek vedalaştı. Bu iş biraz enerji işidir" dedi.

Çağdaş Atan ile anlaşıldı

Dün ilk olarak Ajansspor'un paylaştığı haberde Mondi Home Kayserispor'dan ayrılan teknik direktör Çağdaş Atan'ın Rams Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardığı okuyuculara duyurulmuştu.

İlgini Çekebilir
Başakşehir'den ayrıldı, Fenerbahçe'nin rakibine transfer oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler