Teknik direktör Kaan Demir Avusturya'da eğitim verdi

08.02.2022 - 16:23 | Son Güncellenme: 08.02.2022 - 16:24

Teknik Direktör Kaan Demir, FC Mauerwerk Kulübünün davetiyle Avusturya Viyana’da Modern Futbolun teori ve pratik eğitimi verdi.

Teknik direktör Kaan Demir Avusturya'da eğitim verdi

Türkiye’de KD SoccerAcademy bünyesinde gercekleştirdiği, yaş gruplarına özel antrenman modelleri ve metodolojisi ile dikkatleri üzerine çeken Kaan Demir, Avusturyada da Modern futbol kültürünü, temel eğitim safhası ve oyuncu gelişim süreclerini interaktif eğitim metoduyla, Akademi direktörleri ve antrenörleri ile teorik olarak 2 günlük eğitimlerinde yetkililerle paylaştı.

07/08 şubat tarihlerinde 2010-2011 yaş grupları ile, bireysel ve grup olarak, futbol saha paternine uygun antrenman tekniklerini ise saha eğitimlerinde, antrenör ve futbolculara önemli dokunuşlar yaparak, 09 şubat itibariyle Türkiyeye dönüş sağlayacak.

KD SoccerAcademy Futbol Direktörü Kaan Demir, “Ufak dokunuşlar ile yurt içinde gercekleştirdiğimiz Modern Futbol anlayışına uygun eğitim modellerimizi, Avusturya Viyana'da teknik kadro ve futbolcular üzerinde eğitimlerimizle, farkındalık yaratmaya devam ediyoruz" dedi.

 

Demir, “FC Mauerwerk yetkilileriyle yapılan toplantılarda ise uzun vadeli bir işbirliği adımlarının da atıldığını dile getirerek, “Avrupa’da birçok ülkede KD SoccerAcademy Futbol Kültürümüzü, bu tarz eğitimler ile devam ettireceğiz “ şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler