Telles'in transferinden vazgeçmediler! Büyük hazırlık...

05.07.2020 - 17:52 | Son Güncellenme: 05.07.2020 - 17:56

Portekiz ekibi Porto'da oynayan Alex Telles'in adı Chelsea ile anılıyor. Ada basını, futbolcunun transferiyle ilgili son durumu yazdı. Telles, Chelsea'ye transfer olacak mı? Transferde son durum...

Telles'in transferinden vazgeçmediler! Büyük hazırlık...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Türkiye’de daha önce Galatasaray forması da giyen Alex Telles, Porto’da kariyerine devam ediyor. Alex Telles ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. İngiliz basını, Chelsea’nin Telles konusunda ısrarının devam ettiğini yazdı.

Chelsea, Telles defterini kapatmadı

Sol bek pozisyonu için arayışta olan Chelsea’de teknik patron Frank Lampard, bu bölgeye mutlaka transfer yapılması gerektiği fikrinde.

Ada ekibi transfer için hazırlık yapıyor

Porto’daki performansıyla dikkatleri üstüne çeken Alex Telles’in halen Chelsea’nin listesinde olduğu ve transfer konusunda İngiliz ekibinin hazırlık yaptığı öne sürüldü.

Maliyeti yüksek bir oyuncu

Telles’in maliyetinin yüksek olması ve yaklaşık 75 milyon Pound gibi bir bedelden bahsedilmesi Chelsea’yi düşündürüyor.

Telles bu sezon Porto’da kaç maçta oynadı?

Bu sezon Porto’da toplam 43 maçta 3589 dakika süre aldı ve 11 gol 8 asistlik performans ortaya koydu.

PSG, Telles defterini kapattı

Futbolcunun adı daha önce Fransız ekibi Paris Saint Germain’in de transfer gündemine gelmiş ancak; transferde resmi bir adım atılmamıştı.

Telles’in Galatasaray dönemi

Gremio ekibinden Galatasaray'a 2013-14 sezonunda transfer olan Telles, ilk sezon 21 maçta 1701 dakika süre alıp 1 asist yapmıştı. Telles, 2014-15 sezonunda ise 36 maçta 1 asist kaydetti. Futbolcu, 2015-16 sezonunda Galatasaray'da oynamış ve 3 maçta oynamıştı. Sonra Inter'in yolunu tutan Telles, 2016-17 sezonundan beri ise Porto forması giyiyor. Galatasaray, Telles'ten 6.5 milyon Euro bonservis elde etmişti. 

Telles’ten gelecek para ne kadar?

Bu arada Galatasaray, yapılan anlaşma çerçevesinde Telles’in satışından yüzde 10 pay alacak. Bu da sarı-kırmızılıların transfer yapabilmesinde önemli bir bütçe oluşturmuş olacak.

Senin için hazırladığımız haberler